Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprostszym sposobem będzie zedytowanie DT (jeśli nie jest Ci do niczego potrzebne).

Z questem będzie dużo trudniej, bo trzeba zrobić jakby osobne DT do tego i pieprzyć się z głupotami :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Najprostszym sposobem będzie zedytowanie DT (jeśli nie jest Ci do niczego potrzebne).

Z questem będzie dużo trudniej, bo trzeba zrobić jakby osobne DT do tego i pieprzyć się z głupotami :D

Wlasnie dt jest mi potrzebne :p questa potrzebuje pod wieze orkow.

C1sDUxd.jpg

Opublikowano

No więc w takim razie weź quest z DT i zrób osobne miejsce, kolejną mapę na ten dung (skopiuj mapę DT).

Do tego ustaw quest i regeny pod siebie i powinno być okej :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

No więc w takim razie weź quest z DT i zrób osobne miejsce, kolejną mapę na ten dung (skopiuj mapę DT).

Do tego ustaw quest i regeny pod siebie i powinno być okej :D

nie zrozumialem 2 rzeczy ;p zrobic osobne miejsce tzn ze poprostu wieze dac w inne miejsce tak?

i i z tymi regenami pod siebie ;d

C1sDUxd.jpg

Opublikowano

nie

edytuj se DT etc

Hipokryta...

http://scr.hu/0d54/pmed9

@topic

Opisz jak wygląda ta wieża, ile płacisz i jakiś kontakt do Ciebie.

@down

czyli autor tematu to Ty? coś a'la multikonto? ;) zrobisz sam? hahaha - screen u góry jest tego dowodem

umarł

Opublikowano

@z4z0l

Nic nie zapłacę. To ma być wieża orków jak na balmorze, jednak trochę edytowana.

Ile za to chcesz, 500 zł? Więcej mi się w głowie nie mieści, bo sam to mogę zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...