Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 1v3 WIN

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka szukam postaci która po lekkim feedzie jest w stanie pokonać 3 wrogów naraz jak to zrobiła Fiora w jednym z moich rankedów. Kogo polecacie ? Lubie postacie tankowate, myslalem nad Riven. Dobry pomysł? RIVEN, FIORA czy ktoś inny? im taniej tym lepiej:P

Opublikowano

Chcesz takiej postaci? Polecam ci Swaina :)

jest WP, nie bede wymienial + i -, sam sobie poszukaj ;d

ja go kupiłem na 11 lvl i nie zaluje, kazdego middera sobie pokona, adc sklada na combo ;d z ulti robi sieke, jak nikt na cb ignite nie da.

Opublikowano

@UP chyba jębnięty jesteś. Vayne 1vs3? Chyba w dupie, to ścierwo pada w 1vs1 X_X

Polecam Fiorę, rankedy nią gram i topa zawsze wygrywam. Jest ona w stanie wbić w 3 i użyć ulta = 3 fragi.

Swain to kolejne gówno, nie polecam

Opublikowano

Nie chce MID'era bo tam mam Diankę lub TF'a ale i tak w 90% się nie dopcham do mida bo MID OR TROLL! itd... Najlepiej byłoby ma jungle ew. Solo top. BOT odpada

Opublikowano

Jeżeli w tych 3 osobach jest adc to polecam Morde e q ulti, adc powinien paść a tamta dwójka jak nie ma jakichś mega dobrych CC to też padną. Mordekaiserem możesz grać na topie.

Riven nie da rady nie ma takiego AOE. Zastanów się nad Wukongiem jeżeli enemy nie walną knowbacka to z feedem powinieneś ich pocisnąć. Jeżeli przeciwnicy są słabi nie mają żadnego itema złożonego a Ty masz już dwa, i wiesz że każda gra Ci się tak ułoży. To polecam Rumbla, z q robi dosyć duży dmg + slow, shield, i w early też sobie daje radę, dlatego nie trudno o feeda.

Opublikowano

Trynda jest bardzo sytuacyjny bo jeden stun i ignite i papapapa tryndamere.. Zastanawia mnie najbardziej RIVEN, FIORA, IRELIA, RENEKTON ORAZ BRAND(wiem mid ale czasem moze sie uda a podoba mi sie ^^)

Opublikowano

Riven jest mocna, może robić outplay na topie że hoho ! Pooglądaj sobie Best Riven NA, bajeczność xD

Mimo, że dostała nerfy do early game i tak jest silna. Ma mocne cc itp.

Fiorka też super: ult, doskok z Q, leczenie z pasywu...

Ale uważam, że lepsza byłaby Riven ^^

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

a ja ci polece olafa minie jak czasami gankują to daje rade złozyc dwuch ale musze miec itemy i dobr farme + jakies fragi :) ale olaf dalej jest dobry moim zdaniem ma ten swój true dmg który naprawde pozwala dużo zrobić

x

Opublikowano

@UP chyba jębnięty jesteś. Vayne 1vs3? Chyba w dupie, to ścierwo pada w 1vs1 X_X

Polecam Fiorę, rankedy nią gram i topa zawsze wygrywam. Jest ona w stanie wbić w 3 i użyć ulta = 3 fragi.

Swain to kolejne gówno, nie polecam

Co za debil, boże...

Co do tematu to feed vayne/swain jakaś WP irelia też powinna dać rade.

Do wszystkich trzech wymienionych postaci trzeba mieć mega skilla więc musisz troche pograć.

Riven jest słaba w late..

Opublikowano

To kogo polecacie? Skilla bądzmy szczerzy trzeba mieć do każdej postaci nawet do Darka żeby sie nie dawać zabijać przy byle ganku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...