Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mass fabricator i UU matter

Leenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, gram na serwie kolegi, i jest tam IC2 red power i advanced solar , i trwa pogon kto szybciej zrobi najlepsze solary. potrzeba do tego UU matterow z MASS FABRICATORA. I tu pytanie ja mecze sie calymi dniami na 1-2 solary a znajomi robia to znacznie szybciej, i tu moje pytanie, jak to robic szybciej ? Tak wiem ze mozna dodawac do mass fabricatora SCRAPY zeby szybciej robilo, ale czy jest jakas inna droga do uzyskania duzej ilosci uu matterow tak szybko ? Nie chca mi powiedziec :x

POMOGĘ W STAWIANIU SERWERA I CHĘTNIE ODPOWIEM NA WIĘKSZOŚĆ ZNANYCH MI PYTAŃ :>

logoftc.jpg

Opublikowano

Aby szybciej robić podłączaj MFSU bez transformatorów do mass'a.

Aby jeszcze szybciej zrób kilka MFSU i popodpinaj do każdej ściany inny MFSU, ponieważ mass tak przyjmuje, że do 1 ściany może wejść 512eu/t.

Pamiętaj aby kable się nie połączyły bo wtedy nie będzie takiego efektu.

I używaj kabli glassowych(to raczej wiesz ale tak piszę :))

Opublikowano

Polecam wszystkie solary podłączyć do Parunastu MFSU następnie zrobić fabrykę Scrap Boxów i te Scrap Boxy wkładać do mass fabricatora (1 scrap box to 9 scrapow) także się opłaca zrobić automatyka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...