Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo kupić?

polska1290

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się nad: Twitch'em,Wukongiem,Dianą,Gankplankiem oraz Akali.

Podajcie która postać najlepsza z wymienionych najlepsza oraz podajcie swoją propozycje z postacią jaką chcecie może być do 6300 pz więc piszcie także plusy i minusy.

Dziękuje.

Opublikowano

Wukong

+ niewidka, mozna fajnie sie bawic z przeciwnikami

+ gap closer (doskok)

+ ulti super AoE Dmg, knock up

+ boost AS z E

Opublikowano

Akali jest najlepsza. Dlaczego? Powody podał 2x UP i chyba niczego nie ominął. Składa na combo prawie każdego ^^

Opublikowano

Diana :

- fajny pasyw

- q świetne do farmy

- slow

- przyciągnięcie

- dobra na mida i jungle

- doskoki

Opublikowano

Ja sam posiadam postać akali i muszę stwierdzić, że jak tą postać z początku nafeedujesz, to potem masz cały match na lajcie.

Postać ta sprawdza się walcząc przeciwko słabym postacią, mówie tutaj hp/def, z tankami ciężko(padną 3 ładunki ulti i lipka).

Postać ta posiada 3 ładunki ulta, więc raczej z gonienie4m wrogów nie będzie problemu.

Nie musisz także martwić się o mane.

Ulti odnawia się za asysty i zabójstwa.

Opublikowano

Kurde -,- Czy Wy tylko potraficie nabijać postów?! Chyba wyraźnie piszę dodajcie też swoją propozycje... za taką pomoc to ja dziękuje bo chodzi o pomoc w tym temacie a nie o nabijanie sobie postów...

Opublikowano

a ja wam powiem niewiem jak u was ale jak ja widze akali na midzie to ide sobie olafem na mida i daje jej na luzie rade :) ale dodam że umiem grać olafem

x

Opublikowano

Polecam ci Akali . Ma niewidka ulti x3 czyli doskok, energia i easy farm :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...