Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wgrałem nowe bronie i nie widzę tekstur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam widzę w eq tylko takie coś i jak załorze nie widze miecza moge machać ...

nie wiem gdzie wgrać pliki lothita2_01.gr2 lothira_02.gr2 lothira_3.gr3 i tak do 6 jest

i jeszcze są jakieś pliki o nazwie

plechito_01.tga i też do 6

podajcie ścieżki albo gdzie je wypakować wkleić nawet podajcie jaka zawartosc czy root i w co wypakwoac gdzie wkleić itp wpisy w mysql serwie zrobilem mysle ze to zrobilem

prosze o bardzo dokladna instrukcje !!!

DAJE 5

Opublikowano

Pewnie masz złą ścieżkę do pliku .gr2. Sprawdź sobie ją.

Pewnie masz złą ścieżkę do pliku .gr2. Sprawdź sobie ją.

Ale nie wiem właśnie gdzie mam to wgrać ! PODAJ MI ŚCIEŻKE SKORO MÓWIE ŻE NIE WIEM W JAKIM PLIKU TO WGRAĆ

Opublikowano

Pliki .gr2 - to są pliki broni 3d, pliki .tga - to są pliki, które zawierają elementy znajdujące się na broni w pliku .gr2,

Hmmm... wypakuj do:

item -> ymir work -> item -> weapon

Tutaj wpisy do xml od item:

<File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/lothita2_01.gr2" type="0"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\lothita2_01.gr2]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/plechito_01.tga" type="1"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\plechito_01.tga]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/lothita2_02.gr2" type="0"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\lothita2_02.gr2]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/plechito_02.tga" type="1"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\plechito_02.tga]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/lothita2_03.gr2" type="0"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\lothita2_03.gr2]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/plechito_03.tga" type="1"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\plechito_03.tga]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/lothita2_04.gr2" type="0"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\lothita2_04.gr2]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/plechito_04.tga" type="1"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\plechito_04.tga]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/lothita2_05.gr2" type="0"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\lothita2_05.gr2]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/plechito_05.tga" type="1"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\plechito_05.tga]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/lothita2_06.gr2" type="0"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\lothita2_06.gr2]]></File>
        <File archivedPath="d:/ymir work/item/etc/plechito_06.tga" type="1"><![CDATA[folder_rozpakowanego_pliku\ymir work\item\etc\plechito_06.tga]]></File>

W root nie musisz niczego dodawać, jedynie w item_proto klientowym, musisz dać wpisy tych broni. Jak sądzę, ikony tych broni dodałeś?

Pozdrawiam.

EDIT#: Poprawiłem wpisy xml, do plików .tga zapomniałem w ścieżce folderu dodać "folder_rozpakowanego_pliku", abyś Ty to wypełnił. :p

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...