Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kogo dokupić .. 10000 IP

Pro Evilek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Aktualnie mam na koncie 10k ip i mam dylemat jaką kupić postać.

Szukam kogoś dobrego na solo q.

Ogólnie preferuje topa ale mogę również grać adc bądź ad mida.

Myślałem nad kupnem eza ale tylko ze względu na skórkę TPA. Czy warto? Jeśli nie to jakiego innego adc mam wybrać?

I jeszcze jedno pytanie kha zix / talon / Diana?

Oto screen z moimi postaciami:

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Diane bardzo polecam, mój main. Może iść na Mid'a, Jungle i Top'a, 2x dash po trafieniu z Q, tarcza z dmg pod W, podrzut na E czyli przerwanie ulti np pentariny czy nunu, co 3 AA dodatkowy dmg - naprawde mocny ma przelicznik 1.0 bodajze, Tankowata. Ma tylko 2 minusy! Jeden - na spamie Q na niskim lvl szybko jestes bez many a 2 ze ma tylko 1 skin :P

Opublikowano

A jak miałbym wybierać między kha zixem a dianą? Mówie tutaj teraz bardziej o midzie :P

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Pewnie, że Diana :D

jeżeli się nafeeduje-gg

łatwa farma

może iść na mid/top/jungle

tarcza

przyciągnięcie, przerywa ulti np. Katy

2x doskok, coś w stylu Akali :)

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...