Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Co teraz? 4800IP

sakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 14lv.

Kupione postacie : Gangplank, Lux, Master Yi, przyznam skromnie, że pierwszymi dwoma idzie mi poważnie bardzo dobrze.

Mam dobre 3k PZ ( IP ), kupiłem Nidalee, nie podobała mi sie, sprzedałem.

Co kupić ( najlepiej do 4800 ), aby dużo uderzyć, ale też długo postać?

Zastanawiałem się nad Caitlyn.

Opublikowano

Pantheona nie bierz, na tym lvlu może ci się bedzie dobrze grało ale jak wbijesz 25+ to postać useless bo są lepsze picki. Jarvan,Yorick,Renekton to wg mnie jedne z najlepszych picków na topa, z innych polecam Lee Sina, Wukonga,Irelie,Zeda

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

Ogarnienta Irelia carruje mecze ;> Sam ją mam i jestem zadowolony , 2 umiejetnosc to bajka 75 true dmg , 26hp na hita przy aktywacji na 5lv skilla , stun lub slow , doskok , ulti do dobijania/leczenia sie. Po tylu nerfach i tak jest bardzo silna. Jest super off tankiem polecam

Opublikowano

@up. Na razie to on ma 14 lvl, więc nie gra rankedów a na tym poziomie olaf nie jest zbyt popularny. Ja ci polecam Nocturne (Pod offtanka dużo robi, choć ludzie będą cię hejcić), lee sin'a, jarvana, irelie, renektona. Możesz jeszcze olafa kupić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...