Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sieć komórkowa Plus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Obecnie jestem w Play, jakoś mi się najbardziej podoba ta sieć, fajne pakiety, dobre stawki.

Z racji tego iż, większość znajomych ma Plusa, chciałbym się do niego przenieść.

Jedyne co mnie interesuje czy w taryfie na kartę (chodzi mi o normalną startówke z kiosku)

jest taka możliwość, że nie muszę doładowywać za min. 30zł, żeby mieć ważne konto.

W playu mam taką opcje, że ładuje nawet za 5zł i mam konto ważne rok :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

nie w plusie nie ma takiego czegoś

karta za 5zł na 3 dni

karta za 10zł na 7dni

karta za 30zł na 30 dni

itp

po upływie tych dni konto zostaje zablokowane :)

Więc wg. mnie mega lipa. Bo potrzebuje często gdzieś zadzwonić, napisać esa, a raczej nie potrzebne mi jest doładowywać za 30zł miesięcznie, to lepiej opłacalny już chyba jest abonament :F

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Jaką ty masz taryfę w play'u , że masz konto ważne rok ?Ja za 5 zł mam 10 dni bodajże a też jestem w play

Jak masz Play na kartę to masz dostępne 3 albo 4 taryfy do wybrania za free.

1. Darmowe sms'y po każdym doładowaniu

2. Darmowe MB'ty po każdym doładowaniu

3. Darmowe minuty po każdym doładowaniu

4. Rok ważne konto po każdym doładowaniu

Ja mam tą 4tą bo jest wg. mnie najlepsza :)

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

jak masz w mixie plus, to ladujesz za 30 co miech, a jak masz taki z kiosku, wiesz, ze nie masz obowiazku, to jest jakis kod, ze po kazdym doladowaniu masz rok wazne, ja tak mam zrobione na domowym telefonie, komorce zastepujacej stacjonarny, duzo taniej wychodzi, 10 zl na 3-4 miechy nawet :D

Opublikowano

*136*11*04# - rok ważnego konta (w plusie na karte)

*147*11# - zmiana obecnej taryfy na plus na karte (jednorazowy koszt 3 zł)

licze na plusa

1367580920-U384748.png
Opublikowano

*136*11*04# - rok ważnego konta (w plusie na karte)

*147*11# - zmiana obecnej taryfy na plus na karte (jednorazowy koszt 3 zł)

licze na plusa

A są jakieś ciekawe oferty czy jak to tam się nazywa.

Chodzi mi o darmowe sms'y w plusie, albo takie coś że np. płacę jednorazowo ileś zł czy gr i mam cały dzień do tego nr. za free sms'y. Coś w ten deseń, jest coś takiego?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

jest możliwość wybrania numeru i dzwonienia za free oraz rozmowy bez ograniczeń za 19 gr (przy każdej rozmowie)

1367580920-U384748.png
Opublikowano

no a w plusie wklepujesz kod i za free po kazdym doladowaniu masz rok waznosci, wiekszej chujni niz orange nie widzialem, wszystko chujowe, w plusie mam internet bez limitu za 7 zeta, sms za 5, i to cale koszty jakie ponosze, hajs sie odklada, po kilku miechach mam ~90 zl i jest kasa na premki codmody biedaki

Opublikowano

jest możliwość wybrania numeru i dzwonienia za free oraz rozmowy bez ograniczeń za 19 gr (przy każdej rozmowie)

Dzwonienie akurat mało ważne dla mnie, bardziej chodzi mi o fajne pakiety z sms'ami, jest coś takiego?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Ja mam jeszcze takie pytanie.. Czy mogę mieć rok ważności konta i internet za 7 zł bez limitu w jednym momencie? Jak tak to jak to zrobić? :D Oczywiście chodzi mi o Plusa :)

2mg3y3k.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...