Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban z leave buster

faZZi .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

5 maja zakończył się mój ban (3 dni). Wczoraj grałem normala, 10 minut przed końcem wyszedłem, no i wykazało mi opuszczenie gry, więc dzisiaj gram sobie rankeda, byłem na afk 5 minut, wyświetliło się że tak powiem "ostrzeżenie" żebym się poruszył się itp. potem wróciłem, zatwierdziłem informację, zacząłem grać dalej, zakończyłem mecz, a tu nagle informacja o wyłączeniu clienta. Loguję się na konto, będąc pewny, że dostałem blokadę na konto jedno dniową, i nagle informacja, że 6 czerwca konto zostanie odblokowane. Najciekawsze jest to, że od ostatniego bana minęło 3,5 tygodnia, miałem wtedy problemy techniczne co zaowocowało blokadą konta.

I teraz pytanie - czy mam szansę na unbana od riotu, przed upływem tego terminu?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości jezeli LeaveBuster cię zbanował automatycznie w sumie spróbój zagadać tam do supportu słyszałem że jest nowy pomocnik ze strony polskiego riotu więc pościemniaj że coś tam ci sie działo z komputerem i powinno się udać i nie wychodź więcej

Gra pod presją czasu to o wiele gorsza jakośc grania

oynk.png

Opublikowano

Z LB nie ma szans na UB. Typek już pisał, że nawet jakbyś miał pożar w tym czasie w domu to on nie jest w stanie wpłynąć na leave bustera.

Następnym razem nie wychodź po prostu bo serio się to nie opłaca. Miałem bana na 1 dzień i dziękuje ;x

Opublikowano

Mam pytanko, a nie chce robić kolejnego tematu.

Wczoraj tak samo jak @Top dostałem bana ale na dzień. O której godzinie około dostanę UNBANA? Banik został nałożony gdzieś o 11.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...