Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Uruchomienie

misiakosia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z uruchomieniem Call of Duty Modern Warfare. Wyskakuje mi na poczatku w czarnym okienku "nie mozna uruchomic" czy da sie cos z tym zrobic???

Opublikowano

Mogę prosić o zdjęcie błędu?

Oryginalna gra?

#EDIT:

- Start > Panel sterowania > Dźwieki i urządzenia audio > Zaawansowane > Opcje > Właściwości
Urządzenie miksujące: ... Input
Oznacz Miks stereo

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

" iw3mp.exe przestał działać "Nic nie zrobisz Tak jak UP ponoć pomaga wyłączenie Stereo w Właściwościach dźwięku, ew podpięcie mikrofonu na Jack'u 3.5" do gniazda , PS Reinstal i od nowa Patchowanie do 1.7 ( jeżeli grasz na 1.7)

Tu Wina leży po stronie PB którego nawet sami autorzy (PB/Cod'a) nie wiedzią co się dzieje...

Mój Sprzed ( Przejściowy/Tym Czasowy ) Sony Vaio Intel Core I3 2.4 8 GB Ram Grafika 1GB Dysk 400GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...