Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BUKKIT TWORZENIE PLUGINOW GRY MINECRAFT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio zakupilem serwer gry Minecraft ze strone Pukawka.pl i poszukuje osoby ktora potrafi pisac pluginy.

Jezeli jestes osoba ktora potrafi pisac pluginy (nie zaleznie od poziomu trudnosci pluginu) to dodaj mnie na skype: dedi_pro

Jezeli bede zadowolony z pluginu/pluginow ktore napisales/napisalas mozliwa bedzie zaplata w formie do ustalenia.

Fajnie by bylo jakbys tez umial stworzyc skrypt (nie wiem czy to sie nazywa skrypt ;D ) ktory po wyslaniu Smsa na stronie ProfitSMS.pl odrazu automatycznie daje osobie

na serwerze to co kupila.

Dawid

Opublikowano

Chętnie bym się zgłosił, ale aktualnie robię projekt - chyba, że za 2 tygodnie ;x

//gif w sygnie

Opublikowano

Chętnie bym się zgłosił, ale aktualnie robię projekt - chyba, że za 2 tygodnie ;x

Moim zdaniem nie jest to wiele, z 2-3 godzinki i wszystko gotowe. A maszyna jest juz wykupiona na 2 miesiace i sie marnuje, wiec chcialbym zeby to bylo jak najszybciej :)

Opublikowano

Sory ale teraz naprawdę czasu nie mam - mam duży plugin do skończenia na za tydzień, więc dopiero za 1-2 tyg.

//gif w sygnie

Opublikowano

Jezeli bede zadowolony z pluginu/pluginow ktore napisales/napisalas mozliwa bedzie zaplata w formie do ustalenia.

na serwerze to co kupila.

Jeśli będziesz zadowolony ? HAHAHAHAAHH nie.

Mógłbym ci napisać coś prostego, bo mi się nie chce za nic większego brać bo mam kilka innych projektów ;)

Opublikowano

Jeśli będziesz zadowolony ? HAHAHAHAAHH nie.

Mógłbym ci napisać coś prostego, bo mi się nie chce za nic większego brać bo mam kilka innych projektów ;)

Dodaj na skype to pogadamy ;)

Opublikowano

Sory ale teraz naprawdę czasu nie mam - mam duży plugin do skończenia na za tydzień, więc dopiero za 1-2 tyg.

Dodaj na skype to poczekam tydzien ;p

Opublikowano

Napisz do mnie na gg, masz w profilu, jak bede mial czas to mozliwe ze cos zrobie.

PHP | PYTHON | LUA | VB.NET | JAVA | PAWN | C++

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...