Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na co stać moją maszyne VPS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okolo 30-40 slotow

2oj6rbvptyvi.png

W razie pytan pisz smialo GG: 36558269

Proszę o zdjęcie paru % bardzo się staram ; ) ||| Jesli Ci pomoglem daj Like -->>-->>

Opublikowano

Słuchaj ta maszyna uciągnie spokojnie 80 graczy bez lagów

wiec się nie martw bo widać że nie którzy się nie znają na VPS ja kupiłem tą samą maszynę co ty i wszystko śmigało jak trzeba ;)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

na webh nie mozesz instalowac javy :X tez sie wjebalem kupilem i potem dupa minecraft nie dzialal

polecam fiberhost.pl

Mozna tylko trzeba sie z nimi skontaktowac,powiedziec im ze chcez serwer MC i oni cos tam ci odblokuja

tez tak mialem

post-909659-0-16204100-1369936611_thumb.png

Opublikowano

Mozna.! Mialem tam serwer MC trzeba do nich napisac tylko i juz mozna

To ile mi ta maszyna slotów uciagnie??

post-909659-0-16204100-1369936611_thumb.png

Opublikowano

Pierdolicie.

1. Można mieć serwer MC, wystarczy do Nich napisać (nie ważne jaki Hosting, zawsze Ci dadzą jak to VPS)

2. Przy max. procesorze i ramie uciągnie najwięcej 140 slotów bez pluginów (x2) a z pluginami nie więcej niż 60-70

@offtopic

Nie słuchaj tych, co dawają Ci hostingi dedykowane, bo Dedyk to szajs, dostajesz maszynę, sloty i nie możesz nic zmieniać, a na VPS masz pełną kontrolę nad maszyną.

svh03y.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...