Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak to jest z tymi punktami? ktoś kiedys pisal, ze jak MMR oraz jak blisko jestesmy nastepnej dywizji, a ja mam inaczej
Gdy dopiero co dostalem sie do brazu 1 to dostawalem po 20-30 pkt, 2 razy przegralem serie, i było ok, te 20 pkt nawet dostawalem gdy mialem 80 pkt, ale wczoraj se gram, patrze - przegrana, no ok... znowu ^^ i trace tylko 4 pkt, to sie ciesze, a dzis gram to dostaje po 5 pkt, a raz nawet dostalem 2 pkt... mam równe 30 winów i równe 60 gier ( 30/30 W/L ), a więc nie wiem co za problem, dodatkowo ostatnie 8 rankedów wygralem pod rząd ( tzn, 1 raz przegrałem między 3, a 4 rankedem ), a więc MMR raczej mam dobre, a to, że zbliżam się do przejscia do silver 1, to chyba nie oznacza, ze na poczatku dostawalem po dużo pkt, a nagle, mając taki sam stan punktów ( np. wtedy miałem 80 - dostawałem po 20, a teraz mam 80, dostaje po 3-4... ), a więc w czym problem ? może w sumie gram z słabszymi osobami, bo wygrałem te 8 rankedów, a przegrałem tylko 1 z ostatnich, ale to raczej nie byłby taki powód, bo czemu NAGLE mi zaczełoby przydzielac takie osoby? nie żale się wam, że dostaje tylko tyle, ale chce wiedziec dlaczego ;-)

Opublikowano

Nikt nie wie o co z tym chodzi i pewnie nawet sam riot nic by Ci nie powiedział :D graj ile wlezie i to tyle co mogę powiedzieć. Graj dla przyjemności nie dla dywizji ^^

ostrywariat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...