Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Blue ezreal

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o duchu starszego jaszczura na ezrealu?Moim zdaniem lepiej zbudować pierwszego krwiopijce z którym dmg jest dużo większy.Czekam na wasze wypowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o duchu starszego jaszczura na ezrealu?Moim zdaniem lepiej zbudować pierwszego krwiopijce z którym dmg jest dużo większy.Czekam na wasze wypowiedzi

krwiopijce kupuja nooby ktorzy nie umia sie trzymac na lini tyle w temacie

na blue ezu

­

Opublikowano

Jak dla mnie blue ez sam w sobie nie jest jakis super , ja wole go robic half blue ^.^.

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Od czasu poradnika Vanosha to w co 2 grze jest Blue Ez. Jednak ja osobiście nie lubię grać z tym buildem.

krwiopijce kupuja nooby ktorzy nie umia sie trzymac na lini tyle w temacie

na blue ezu

Lecz się.

Opublikowano

Weźcie mnie już nie denerwujcie...

Blue Ezreal, ale podkreślam " BLUE EZREAL" a nie jakiś troll może i coś zrobi w teamie... sharrashuje enemy team przed Team Fightem z tego Q...

Według mnie jest to trochę wyolbrzymione, gdyż każdy teraz ma zajawkę na tego Blue Ezreala a czasami nie jeden potrafi zepsuć grę...

jestem na NIE

Co do tematu to myślę, że krwiopijca będzie lepszy niż duch jaszczura, pozwoli Ci przetrwać na lini i zwiększy DMG :)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

duch jaszczura jest lepszy gdyz zadaje true dmg koniec

krwiopijca jest dla noobow ktozy nie umieja sie trzyamc na lini ,jako sytuacyjny jezeli tak naprawde ciezko kupujemy botrk

­

Opublikowano

Od czasu poradnika Vanosha to w co 2 grze jest Blue Ez. Jednak ja osobiście nie lubię grać z tym buildem.

Lecz się.

Vanosz tylko dał build i napisał jak nim grać, już od 2 miesięcy topka gra blue ezem.

Poza tym iTrollu ma racje jeśli chodzi o blue eza, ew. sam scepter wystarczy.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Widzę , że tu katy się odzywają którzy nie mieli do czynienia z dobrym blue ezem.

Jaszczur jest teraz bardzo dobrym itemem jak nie najlepszym na eza = Coldown = Best Poke Ever

Masz Taki poke co 1 sekunde , że Typy nie mają z tobą życia ...

3405105400_1369935208.png

KHA ZIX , JAYCE I POMPA :)

Opublikowano

Ogólnie wydaje mi się dobry, ale ten duch na 1 item to jakoś tak dziwnie... może daje cdr i jest tani, ale DMG'a ciągle się nie ma(ja to tak odczuwam), masz go dopiero od kupienia sheena/lodowej rekwiacy, wtedy dmg odrazu jest większy + masz slowa, cdr i dodatkowo 70 pancerza, aczkolwiek nie wiem czemu ten duch jest tak wazny, że go się kupuje jako 1 item... na początku passywka zadaje ile, z 10 uchronnych, może 20, to jest mało, zapewne sie myle, nie jestem jakims pro graczem, 3 razy gralem blue ezem i to jest to co zauwazylem
W late ciska dzięki temu, że ma duży DMG i nie musi podchodzić, bo ma swoje Q, dobry system ucieczki(40%Cdr), slow, ulti robi wielkie ilosci DMG'a, ostatnio taki ez wycarrowal mi gre z garenem(ranked) :)

Opublikowano

Weźcie mnie już nie denerwujcie...

Blue Ezreal, ale podkreślam " BLUE EZREAL" a nie jakiś troll może i coś zrobi w teamie... sharrashuje enemy team przed Team Fightem z tego Q...

Według mnie jest to trochę wyolbrzymione, gdyż każdy teraz ma zajawkę na tego Blue Ezreala a czasami nie jeden potrafi zepsuć grę...

jestem na NIE

Co do tematu to myślę, że krwiopijca będzie lepszy niż duch jaszczura, pozwoli Ci przetrwać na lini i zwiększy DMG :)

a to dobre bo grałem 5x blue ezem z czego 2 rankedy i zawsze win. (rankedy zakończone po 14/3 i 11/3)

@TOP

Zajebisty build. Jeden z czołowych adc teraz (budowany pod blue). Jak na razie nie ma jakiejś większej kontry jedynie bardzo agresywna gra na początku przez przeciwników i zgnębienie go babysittami do 0/10

Opublikowano

Lecz się.

No chyba nie o.O to samo zdanie co SuPeRsLoNeYs

@Top Wg. mnie BT powinno być na blue ezie a szczególnie w late game jak ten item na jungle już niedużo daje. W sensie bt zamiast tego lizarda później.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Blue ez jest dobry tylko wtedy, jeśli ktoś ogarnia eza. Co z tego że będzie mieć dobry build, jak co 2 Q to będzie miss? Jeśli się nie ogarnia jeszcze w pełni Eza to lepiej budować zwykły build. :)

Opublikowano

@UP

gdzie tak niby zostało wyjaśnione? Przez bronze V kikiego co dostał vipa i wypisuje jakieś gówna?

ez ad caster > pure ad

@2down

więc nie dawaj swoich beznadziejnych teorii.

kolejny z vipem co bedzie odpowiadał na każdy post jak kiki "dokładnie"....

Opublikowano

Lizard Lepszy mdaje nam mane regen i.. zanim zlozymy calego BT ro mamy Lizarda i Shena za ta sama cene.. I mysle ze W ten sposob nawet zdobywamy przewage nad przeciwnikiem. ja osoobiscie kupuje lifestye na sam koniec.. jak gracie rankedy i nie mozecie utrzymaac sie na lini to poproscie aby wzieli supporta z heleem.. ja narazie blue ezem przegralem tylko jedna gre bo gralismy od poczatku meczuy 3 vs5//

Opublikowano

@UP

gdzie tak niby zostało wyjaśnione? Przez bronze V kikiego co dostał vipa i wypisuje jakieś gówna?

ez ad caster > pure ad

to moja teoria, więc się jej trzymam. eot.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...