Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut] Czy gra mi wejdzie

dawiduksan1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie nikt nie lubi czekać az ktoś odpisze czy ci gra wejdzie prawda? Jest szybszy sposób na sprawdzenie.

1. Wchodzimy na http://www.systemrequirementslab.com/cyri lub wpisujemy w przeglądarce can run it

2. w polu Search for a game wpisujemy World Of Tanks

3. Klikamy Can you run it a następnie begin detection. Gdy klikniemy ostatnią opcję to pokaże nam wymagania gry. Jeżeli po klikięciu begin detection nic się nie stalo wybierz drugą opcję i kliknij na nazwę swojej przeglądarki i zainstaluj wtyczkę. (ja sprawdzam na Maxthon i wszystko działa.)

4. Gdy wszystko zrobimy pokaże się taki obrazek (nie wiem jak to nazwać) na którym jest pokazane na jakich detalach gra wam wejdzie.

Jeżeli się przyda postaram się zrobić filmik :)

Jeżeli jest pokazane że gra wejdzie trochę dalej niż minimum i jest dalej znaczek OPT to bardziej patrzcie na ten opt. U mnie pokazuje że na minimum wejdzie gra a wchodzi na max z 40-60 fps

Najlepsze serwery mt2 już odeszły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...