Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Nowy Event CA EU

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Combat Arms EU wydał nowy event!

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Event&BoardIDX=1374

Combat Arms Command has acquired a
surplus of Silver and Gold Cases and is giving them out in return for
your loyal service. If you choose to accept these missions, you will be
generously rewarded.

How to participate:
You will receive these great items on top of your daily job rewards!

- Log-in: Silver Case 1 EA
- Complete Daily Job Step 2: Gold Case 1 EA

You will receive these great items on top of your usual Daily Job rewards!
(From the Gold Cases, you have a chance of obtaining a 90 day G36E Valkyrie or 90 day M416 CQB)

Possible Gold Case Reward 1:
G36E Valkyrie

main_g36e_valkyrie.jpg_
Description: A spec ops G36E variant with a custom camouflage designed for use in multiple environments. Performs on par with standard G36E

Possible Gold Case Reward 2: M416 CQB (90 Days)
main_m416_cqb.jpg
Description: A variant of the M416 outfitted with a shorter barrel, mounted reflex sigt, and foregrip, optimized for close quarters engagements.

Also, take a look at the table below for all possible prizes from Silver and Gold Cases.
120508_table_01.gif
These
bonus rewards will be given out for 4 weeks from May 30th to June 25th,
so don’t miss a day of Combat Arms during the Daily Gold & Silver
Cases Event!
PL
Combat Arms rozdaje Silver i Gold Cases i daje je w zamian za swojego lojalnej służby. Jeśli zdecydujesz się przyjąć te zadania, będzie hojnie wynagrodzony.

Jak wziąć udział:
Otrzymasz te wielkie elementy za wykonanie codziennych nagród pracy!

- Log-in: Silver Case 1 EA
- Kompletny codziennej pracy Etap 2: GoldCase 1 EA

Otrzymasz te wielkie rzeczy za wykonanie zwykłych nagród codziennej pracy!
(Od Gold Case, masz szansę na uzyskanie 90 dni G36E Valkyrie lub 90 dni M416 CQB)

Możliwa Nagroda Gold Case 1: G36E Valkyrie
main_g36e_valkyrie.jpg
Opis: Spec Ops wariant G36E z niestandardowym kamuflaż zaprojektowany do stosowania w wielu środowiskach. Wykonuje na równi z normą G36E

Możliwa Nagroda Gold Złoto 2: M416 CQB (90 dni)
main_m416_cqb.jpg
Opis: wariant M416 wyposażony w krótszą lufą, zamontowany odblask sigt i przedni, zoptymalizowany dla bliskich zobowiązań.

Ponadto warto zapoznać się z tabelą poniżej dla wszystkich możliwych nagród ze Silver i Gold Case.
120508_table_01.gif
Te nagrody bonusowe będą rozdawane przez 4 tygodnie od 30 maja do 25 czerwca, więc nie przegap dzień Combat Arms podczas Daily gold & Cases wydarzenia!

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Translator, i....?

Napisałem na forum dla ludzi którszy się chcieli dowiedzieć o evencie. Jak sie nie podoba to twoja sprawa

I nie oczekuje ze da mi ktos Lubie To... To tylko info

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Kopiuj -> Wklej i po drodze translator.Żeś się kurwa narobił....

lol kto dał kolesiowi za ten post ostrzeżenie ? Dawniej był zakaz korzystania z translatora więc dobrze że zwraca uwagę.

@Do autora

jeżeli coś wstawiasz to staraj się publikować to wykończone, a nie na odpierdol... każdy może sobie takie info przetłumaczyć w translatorze -.-

// Wstawił po angielsku i resztę sam mógł przetłumaczyć, a warn za nie wnoszenie nic do tematu~Dektored

// hahahah posty "nic nie wnoszące do tematu to 3/4 forum, patrząc pod tym względem to idefis tłumacząc się też nic nie wniósł = warn / szafkens nic nie wnosi = warn / ja też twoim myśleniem nic tu nie wnoszę = warn

a teraz to trochę zrozumialej napisze - jeżeli po angielsku jest ok to po jakiego wała piszemy posty po polsku? Piszmy po angielsku to angole też się czegoś od nas dowiedzą, po coś mamy swój język i nie po to żeby go kaleczyć jakimś translatorem który żadnego zdania nie przetłumaczy w poprawnej formie... ~Bebson

// Aha. Przypominam, że nie tylko ja tu jestem modem i nie tylko ja robię raporty. Ale oczywiście ty wiesz lepiej. ~Dektored

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...