Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Plugin CookieMonster !

Mati2034

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj !

Znalazłeś się tu pewnie z powodu pluginy CookieMonster ?
O to co on robi :
- Za zabicie Moba dostajemy ''Balance'' czyli kase
- Możemy też sprawdzać ile mamy ''Balance''

KOMENDY

/money
Sprawdzamy dzięki niej ile mam ''Balance''

Tutaj film o tym pluginie
http://www.youtube.com

/watch?v=z52weat18GI

Opublikowano

To jest TuTorial i powinieneś go w dodatku napisać w dziale TuToriale. Poradnik cienki, nic w nim nie napisałeś.

Nie powiedziałeś nawet nic o konfiguracji, masakra. No cóż, niestety, ale musi on zostać.

343731479829004887779.png

Opublikowano

To jest TuTorial i powinieneś go w dodatku napisać w dziale TuToriale. Poradnik cienki, nic w nim nie napisałeś.

Nie powiedziałeś nawet nic o konfiguracji, masakra. No cóż, niestety, ale musi on zostać.

Może i masz racje postaram się zrobić lepiej

Opublikowano

y ale myślałem że bardziej opiszesz ten plugin a ty go w ogóle nie opisałeś tylko napisałeś jak sprawdzić stan konta jak dla mnie 0 informacji niestety like nie będzie

junior.jpg

Opublikowano

y ale myślałem że bardziej opiszesz ten plugin a ty go w ogóle nie opisałeś tylko napisałeś jak sprawdzić stan konta jak dla mnie 0 informacji niestety like nie będzie

tO JEST MAŁY PLUGIN NIE MIAĘM NIC DO NAPISANIA BO ON ROBI TYLKO TO CO JA NAPISAŁEM

Opublikowano

tO JEST MAŁY PLUGIN NIE MIAĘM NIC DO NAPISANIA BO ON ROBI TYLKO TO CO JA NAPISAŁEM

Mógłbyś przedstawić konfigurację itd. W dodatku komenda /money nie jest od tego pluginu, a Ty napisałeś tak jakby była :P

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

Mogłeś chociaż coś napisać z tego filmu np. jak to skonfigurować itp.

Szczerze? Nic się nie dowiedziałem z tego tutorialu od ciebie, tylko wiem że za zabicie potwora dostaje kase.

Opublikowano

Nie mas zielonego pojęcia co ten plugin robi, ponieważ on wcale nie dodaje komendy /money. Służy on do ustawiania dropu z mobów/graczy. Jeżeli nie ogarniasz tego pluginu to po co robisz tutorial?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...