Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trądzik a seks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

" A powiadają, że seks pomaga zwalczyć trądzik "

Jakie jest wasze zdanie o tym ? :)

Jak większość, którzy oglądali film pt. " Chłopaki nie płaczą " , pamiętają na początku scenę z między innymi trądzikiem i seksem.

Również od wielu osób słyszy się, że seks pomaga na zwalczanie trądziku.

Jaka jest w tym prawda ? osobiście z naukowego punktu widzenia to nie wiem, lecz da się zaobserwować, że inni mają trądzik w formie " aktywnej " a nie którzy praktycznie trądziku nie mają i osobiście nie wiem czemu tak jest.

; *

Opublikowano

Bzdura.. Jedni mają siwe włosy, drudzy nie.. Nie ma na to reguły. A zwalczanie trądziku to jakieś maseczki słyszałem lub faszerowanie się prochami..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Pewnie, jak sie ruchasz to sie pocisz jak pojebany przez co ten tradzik znika, tak samo jest jak uprawiasz sport tez sie pocisz i tez pomaga usunac ten tradzik ;)

Opublikowano

Pewnie, jak sie ruchasz to sie pocisz jak pojebany przez co ten tradzik znika, tak samo jest jak uprawiasz sport tez sie pocisz i tez pomaga usunac ten tradzik ;)

totalna bzdura

Opublikowano

2UP, no nie wiem :)

Znam wiele osób którzy uprawiają sporty i ćwiczą regularnie a rezultatów na ich twarzy nie ma.

; *

Opublikowano

Zależy od genów. Niektórzy mają całą twarz, inni w ogóle. Z wiekiem Ci przejdzie, a z tym seksem to sam nie wiem :)

skpUo.png

Opublikowano

sprobuj sie masturbowac przez miesiac 5x dziennie, napisz o rezultatach, czekam z niecierpliwoscia

dokladnie

im wiecej hormonow tym wiecej tradziku

a wiemy ze podczas seksu hormony sie wydzielaja

­

Opublikowano

hah chyba nigdy na oczy cipki nie widziałeś a pocić to się możesz w WC

jak się myjesz dbasz o cere to samo zejdzie

PS

takie pytania zadawaj na forum medycznych tutaj to 90% nie wie co to znaczy slowo SEX

GLUPOTA MPC nie zna granic ...

Opublikowano

Oczywiście że to nie prawda w ogóle jakie to ma ze sobą powiązanie?

Nie wiem, chciałem się dowiedzieć jakie jest wasze zdanie bo wiele o tym słyszałem od starszych osób ( nie, nie od kolegów o rok starszych ode mnie -.- ) i nie mówili tego w żartach.

Nawet w szkole nie raz jestem świadkiem jak nie którzy dokuczają rówieśnikom, że są prawiczkami i tłumaczą się tym, że jeśli osoba ma trądzik to jest prawiczkiem.

; *

Opublikowano

Wątpię, aby była w tym jakaś prawda. Aby pozbyć się trądziku młodzieńczego i pryszczy, bo pewnie oto Ci chodzi, musisz po prostu dbać o skórę. Myj się dokładnie dwa razy dziennie, kup żele wysuszające, jak np. Under Twenty. Sprawdzony sposób to też nałożenie sobie wieczorem odrobiny pasty do zębów na pryszcze i wtarcie tego. Rano powinny same wyjść, a wtedy wystarczy zmyć to ciepłą wodą.

Opublikowano

To totalna bzdura i mit, przecież Chłopaki nie płaczą to komedia, nie ma co doszukiwać się tam prawdy.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Wątpię, aby była w tym jakaś prawda. Aby pozbyć się trądziku młodzieńczego i pryszczy, bo pewnie oto Ci chodzi, musisz po prostu dbać o skórę. Myj się dokładnie dwa razy dziennie, kup żele wysuszające, jak np. Under Twenty. Sprawdzony sposób to też nałożenie sobie wieczorem odrobiny pasty do zębów na pryszcze i wtarcie tego. Rano powinny same wyjść, a wtedy wystarczy zmyć to ciepłą wodą.

Zajebiste sposoby na spierdolenie cery na cale zycie , a under wtenty to gowno , idz do dermatologa (DOBREGO)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...