Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban

ZbychuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, przydarzyło wam się tak że dostaliście bana i nie wiedzieliście za co? - mi tak ostatnio gram sobie gram fajnie fajnie i jakiegos typka zabilem kilka razy, sie do mnie przysral ze mam hacki i idzie pisac reporta na mnie. Następnego dnia wchodze sprawdzam sobie na stronce co tam nowego weszlo do itemshopu, patrze o red package i mysle sobie pojde po psc i sobie kupie, ale najpierw odbiore check ward event czy jakos tak no i patrze moje konto jest zablokowane na */- 7lat no to sie troche wkurzylem, pisze do supportu a tam mi wysylaja jakas wiadomosc za co mozna dostac bana. Wzialem napisalem im 2 wiadomosc o tym ze nie uzywalem hackow ani nie robilem nic co moglo by mi zagwarantowac bana i znowu mi to samo odpisali. Premke ostatno kupilem jeszcze jakies 25dni jest na niej a tu ban na 7lat... Wiecie czy da sie cos zrobic aby uzyskac unabana, czy juz po koncie...?

Opublikowano

Już po koncie. Zawsze wysyłają z automatu za co dostaje się bana. A jak im będziesz spamował za co to cię zablokują :/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Bana możesz dostać za to :

-Hacking (All Kinds)
-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)
-Scamming or attempted Scamming
-Powerleveling (Aiding in power leveling as well)
-Insults (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban depending on the severity)
-3rd party program usage (includes net limiter, anything that enchances your gameplay over the normal limit)
-Account Sharing
-Overclocking
-Modem tapping
-The use of proxies to play in other server's.
-Account selling
-Używanie Hacków
- Używanie bugów wszelkiego rodzaju.
- Oszustwa, próby wyłudzeń, oszustw.
- PLVL
-Obrazy
- Potrójny komunikat Party Program Detected
- Udostępnianie konta ( tzw. Public Account )
- OVC
- Modem Tapping ( Tapper )
- Zmiana IP i proxy
- Sprzedaż kont.
Pisząc ticketa nie mając premium dostaniesz zawsze tę samą odpowiedż.
Ban jest na ok. 10 lat - po upływie bana zamieni się on na perma albo dlvl... więc nie ma sensu w to brnąć dalej...z takim supportem konta nie odzyskasz.
Podejrzewam, że któreś z tych opcji wyżej robiłeś ;)
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Bana możesz dostać za to :

-Hacking (All Kinds)

-Bug Abusing (Wall glitch -(going into and seeing though), Weapon bug, Deathmatch room's for explosive maps etc etc)

-Scamming or attempted Scamming

-Powerleveling (Aiding in power leveling as well)

-Insults (Racials Insults will result to a permanent ban, other types of Insults will result to a temporary ban depending on the severity)

-3rd party program usage (includes net limiter, anything that enchances your gameplay over the normal limit)

-Account Sharing

-Overclocking

-Modem tapping

-The use of proxies to play in other server's.

-Account selling

-Używanie Hacków

- Używanie bugów wszelkiego rodzaju.

- Oszustwa, próby wyłudzeń, oszustw.

- PLVL

-Obrazy

- Potrójny komunikat Party Program Detected

- Udostępnianie konta ( tzw. Public Account )

- OVC

- Modem Tapping ( Tapper )

- Zmiana IP i proxy

- Sprzedaż kont.

Pisząc ticketa nie mając premium dostaniesz zawsze tę samą odpowiedż.

Ban jest na ok. 10 lat - po upływie bana zamieni się on na perma albo dlvl... więc nie ma sensu w to brnąć dalej...z takim supportem konta nie odzyskasz.

Podejrzewam, że któreś z tych opcji wyżej robiłeś ;)

Nie mając premium w grze czy jakiego zawsze dostanę tę samą wiadomość ?
Opublikowano

Nie mając premium w grze czy jakiego zawsze dostanę tę samą wiadomość ?

Posiadając GOLD PREMIUM na ticketa odpowie ci osoba fizyczna, nie sekretarka, automat ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

To osoba fizyczna raczej już nie odpisuje :D JA też mając premium na koncie po dostaniu bana dostawałem to samo. Konto zwyczajnie przepada ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

To widocznie coś się zmieniło od jakiegoś czasu... mi za czasów g1 i początków nx odpisywała normalna osoba, z tego co pamiętam na g1 to g1-admin-gordon a na nx NX Ares..teraz już nie wiem...

Ale tak ja powiedziałem, musiałeś "uprawiać" z któryś czynności wyżej.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

ja mam tak samo gram gram, kończe po 3 dniach wbijam i you account is baned nie ma powodu a jak pisałem przysyłali mi, za co mogłem dostać bana.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

nie dostaniesz unbana, nie ma znaczenie to czy masz premium czy nie, rada dla Ciebie nie wmawiaj nam ze za nic dostałeś bana bo to nic ci nie da ;| rada jest prosta nie cheatuj ;] ja gram an 1 koncie w warrocku 4 lata i ani na 1 minute bana jeszcze nie dostalem ;]

Opublikowano

Up nie prawda

za czasów g1 było włamanie miałem bana na 1 msc i potem dostałem un bana i silver premium....

Opublikowano

a może nabijales plvl kumpel jedzie na hakach 4 lata i ma 78 lvl i bana nie dostał co z.tego może miałeś hacki ale pamiętaj korzystaj rozsądnie ja nieraz na evencie cisnalem na no recoil chams a admin był na roomie ale jak miał to wyłapać? nie dał rady więc mówię nie ma banow za nic.coś musiałeś przeskrobac

Opublikowano

a może nabijales plvl kumpel jedzie na hakach 4 lata i ma 78 lvl i bana nie dostał co z.tego może miałeś hacki ale pamiętaj korzystaj rozsądnie ja nieraz na evencie cisnalem na no recoil chams a admin był na roomie ale jak miał to wyłapać? nie dał rady więc mówię nie ma banow za nic.coś musiałeś przeskrobac

Heh trzeba uwazać no ale grałem od początku neksona do 20 lvl na gps i nic teraz mam 30 a minęło dużo update i 0 bana :) ale i tak na to konto poszlo 300 zł moze dlatego bez bana :P

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

Heh trzeba uwazać no ale grałem od początku neksona do 20 lvl na gps i nic teraz mam 30 a minęło dużo update i 0 bana :) ale i tak na to konto poszlo 300 zł moze dlatego bez bana :P

co to ma za znaczenie ile wydałeś na gre? jak wydałeś 300 zl to ci

bana nie jebna? beka z gimba bana dostał za jakies cheaty lub cos, nie

ma banow za nic niech nie prosi nawet nexona bo i tak ub nie dostanie -

elo

Opublikowano

Mój kumpel wydał pare tys na konto co miesiąc miał premke, bronie różne packi np red itp miał 76 lvl i dostał bana...

Lvl jaki masz i ile kupujesz nx niema nic do tego czy dostaniesz bana czy nie

Opublikowano

Mój kumpel wydał pare tys na konto co miesiąc miał premke, bronie różne packi np red itp miał 76 lvl i dostał bana...

Lvl jaki masz i ile kupujesz nx niema nic do tego czy dostaniesz bana czy nie

Jak hackowal to dostal bana :) Zrozumcie ze admini nie przegladaja kazdemu logow. To juz nie G1. Wystarczy wlaczyc hacka na 5 minut i dostaniecie bana bo bedzie wykryty i co konserwacja to bedzie ban bo zostaje to w logach. I nie dziwcie sie ze odpisuje wam automat bo gdyby mial odpisywac czlowiek na wasze zazalenia to przeciez moze cos trafic.. Skoro wiecie ze hackowaliscie to po co wogole pisac do supportu ze dostaliscie bana? To nic nie zmieni.

W dodatku piszecie o banie na forum z hackami -_- Przypadek? Przeciez to logiczne ze nie jestescie tutaj przypadkiem, ot tak.

Opublikowano

Może już wystarczy? Widzę, że każdy osobna przytacza swoje przypadki z banem - autorowi tematu to nie pomaga.

Wystarczy spamu.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...