Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Story Bot By Legolas93

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można o wyjaśnienie co to dokładniedaje które przyciski co dają jak to sie obsługuje i wogule bo jestem nowym chiterem

Opublikowano

Więc tak:

1. Idziemy na jakis spot.

2. Dajemy "AutoExp"

3. Klikamy "Nie"

4. Wpisujemy nazwę klawisza pod którym mamy atak.

5. Zaznaczamy mobka

6. Klikamy literkę "O"

7. Gotowe.

off

Opublikowano

210 ... musiałem się tu wypowiedzieć bo jesteś taki ... "mądry" że szok ...

Rzeczywiście, instrukcja jak załączyć tego bota jest taka jak pokazał użytkownik (od strony legolasa jest odnośnik do tej instrukcji więc nie przypisuj sobie tej zasługi młody) ale ... jest jedno małe ale. Możecie sobie expić na tym bocie ... ale jaki to ma sens innymi postaciami oprócz wojownika.? Postać wymierza w przeciwnika i stoi ... i znowu ten sam atak i stoi ... mobek podchodzi, Wy stoicie, mobek Was ubija, Wy stoicie ...

Po prostu żal tych wszystkich tekstów jakie tu wypisujecie.

Dzieci.

Od tego jest "SkillBot" ustawiasz skille po kolei i jedziesz ale ofc Ty nie zauważyłeś...

BTW: Taki sarkazm zachowaj dla siebie bo ja wcale sobie tego bota nie przypisałem, jest jasno i wyraźnie "by Legolas93" radze Ci się angielskiego uczyć a nie się obijać. Pamiętam jak za starych czasów 4S hackowałem a ty do mnie na szept; "Jesteś u GM", "Masz bana" phii to jest żałosne i co do tego kto tu jest dzieckiem poważnie bym się zastanowił...;>

off

Opublikowano

skoro oboje udajecie dorosłych to spoko

PS: tylko dzieci kłócą się o takie błahostki

Wesołych Minionych Świąt i Szęśliwego Nowego Roku

Opublikowano

ja nieudaje dorosłego ale po co te bezsensowne kłotnie, a i umiem obsługiwać ten bot, a zresztą to jest do bani, takie funkcje to se można wsadzić gdzieś, i jestem bardziej dorosły niż ci sie wydaje

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...