Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hns dziwny błąd + szukam prosa

sotoran2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej .. Może zacznę od początku.od paru tygodni ucze się skakać scj,cj .Scroll do góry potem cntrl i ciągle wychodzi cj....Raz że max po 270 pre dwa że zamiast skoczyć [sCJ] skaka mi cj ciągle.. myśle że procedure skakania mam opanowaną bo oglądałem kilka filmików na yt i jakoś nie moge załapać... Znacie jakieś ewentualne bugi związane ze skakaniem scj'ta ?A może jak znajdzie się jakiś pros który umie 250 skoczyć to mógłby mnie poduczyć;] ? Za nauczenie mnie jak nabrać pre 290 + Wyeliminowanie buga związanego z scj'tem mogę wysłać komuś eska na gre.

dzieki i pozdrawiam

@edit. dodawajcie mnie na steam moon20101

@edit 2

gram na steamie a drugi błąd to to że nie działają mi komend net_graph 1,2,3, itp... show_fps tak samo.. nie da się zmienić broni na prawą rękę komendą cl_righthand 1.... nie wiem

Opublikowano

Na niektórych pluginach są bugi związane z scj, tzn. zalicza cj, a nie scj. Co do sposobu skakania scj, to powinno to wyglądać tak:

scroll -> ctrl -> jump -> ctrl (jak już lądujesz)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...