Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warz klucz z allegro

Prazek3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kupisz klucz na allegro to nie miej 100% pewności, że nie będziesz mieć problemów w przyszłości.Czyli koleś anuluje wpłatę i po koncie. Więc radze kupić na oficjalnej .

Opublikowano

jak dla mnie macie moze racje z tymi blue i green ale z tym samym tylo kodem to niekoniecznie bo koledzy kupowali i dziala tylko jeden mial problem bo mial kod uzyty juz ale gosciu wyslal inny i bylo ok sam kupilem wczoraj i czekam na kod jak przyjdzie przekaze info :)

Opublikowano

Kup na głównej stronie WarZ.

Jest najpewniej.

A na allegro nie wiesz czy koleś jest uczciwy.

No chyba że bardzo dużo ludzi u nich kupiło i nie ma negatywów.

Opublikowano

nowy klucz takze jest to samo wyswietlane co w/w i czekam na kolejny jak znowu bedzie zablokowany to rezygnuje i o zwrot kosztow bo nie bede czekal sto lat

Pewnie jest tanio bo kupiony u rosjan a ruskie klucze nie zawsze działają w polsce.

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Ja polecam ci od razu poprosić o zwrot kasy bo podobno w przyszłości na ruskim kluczu wejdziesz tylko na ruski serwer.

CPU: Intel Core i5 - 2500k 3,3 GHz

MOBO: Asrock P67 Pro3 B3

RAM: Kingston HyperX 12GB 4x2 + 2x2 DDR3 1600MHz

GPU: MSI RADEON 6950 2GB TWIN FROZR II

HEADSET: Steelseries Siberia v2 Green

MOUSE: Razer DeathAdder 2013 + Razer Galiathus

KEYBOARD: Razer BlackWidow 2013

Opublikowano

nie rozumiem czy ludzie są tak biedni że szkoda im tych 10zł więcej czy po prostu/najprościej ludzie są tak ułomni że nie potrafią kupić gry bo jest za € ?

jeżeli chodzi o ruskie klucze to niedługo będą działać na ruskich serwerach tylko ,poza tym jak zostanie wydanie oficjalne to ludzie którzy mają klucz nie kupią taniej/free tylko płacą całą cene , więc odradzam kupno na allegro wszelkich kluczy :)

Opublikowano

nie rozumiem czy ludzie są tak biedni że szkoda im tych 10zł więcej czy po prostu/najprościej ludzie są tak ułomni że nie potrafią kupić gry bo jest za € ?

jeżeli chodzi o ruskie klucze to niedługo będą działać na ruskich serwerach tylko ,poza tym jak zostanie wydanie oficjalne to ludzie którzy mają klucz nie kupią taniej/free tylko płacą całą cene , więc odradzam kupno na allegro wszelkich kluczy :)

Na oficjalnej stronie nie musisz nawet za $ bo masz pełno metod wpłaty w tym psc czy internetowy przelew.

Co do tych 10zł więcej bym się nie zgodził bo pakiet za 50$ na allegro kosztuje 80zł a na oficjalnej 164zł.

Opublikowano

Na oficjalnej stronie nie musisz nawet za $ bo masz pełno metod wpłaty w tym psc czy internetowy przelew.

Co do tych 10zł więcej bym się nie zgodził bo pakiet za 50$ na allegro kosztuje 80zł a na oficjalnej 164zł.

napisałem tak jakoś bo chodziło mi o samą grę ,a co do tych 87zł to wgl mnie grosze ;d

wiem że jest PSC bo sam tak kupiłem ale połowa ludzi jak widzi € albo $ to sądzi że niemożliwe jest żeby kupić za zł to musza wymienić w kantorze ...

Opublikowano

napisałem tak jakoś bo chodziło mi o samą grę ,a co do tych 87zł to wgl mnie grosze ;d

wiem że jest PSC bo sam tak kupiłem ale połowa ludzi jak widzi € albo $ to sądzi że niemożliwe jest żeby kupić za zł to musza wymienić w kantorze ...

Bo większość z nich to dzieci chociaż teraz można konto bankowe założyć w wieku 12 lat (?) i przelewem internetowym można zamówić wszystko.

Ja jednak zamówię sobie na oficjalnej stronie tak jak to zrobiłem za pierwszym razem i mam nadzieje że będzie to mój ostatni zakup tej gry.

hehe

Opublikowano

Powiem tak, nie kupuje za zadne skarby na allegro kluczy, niech Cie nie kusi niska cena, poniewaz sa to RUSKIE klucze, nielegalne, czesto kradzione. Mozesz w przyszlosci wyrwac za to bana od tak. Lepiej kupic na stronie warz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...