Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd się biorą takie popier*****e dzieci w tej grze

DyeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisze na nerwach więc z góry sory za przekleństwa... Sytuacja wygląda tak że gram sobie meczyk normal jako adc vayne z irelią na linii, ok zaczynają przychodzić miniony a ta dzi**a specjalnie stealuje me creepy to pisze do niej spokojnie żeby przestała stealować mi creepy bo jestem adc.. a ona kur** nic nadal to robi to mówie pier***e i ide na topa gdzie już był wyfeedowany cho`gath na 6/1 po czym jak mnie zabił Irelia pierwszy raz od 15 minut napisała cokolwiek na czacie i poszła feedować... aktualnie cho jest 13/1 i nie da się go zabić... Powiedzcie mi proszę jak zapobiec takiej dzieciarni i czy mogę tą irelie za takie coś zreportować?

Opublikowano

Po pierwsze to normal więc nie wiem o co się tak dusisz... po drugie możesz chyba za assisting enemy team :>

E6c9g1v.gif

Opublikowano

1. Normal Game a ty chcesz creepy brac? To normalne ze kazdy chce sobie zagrac taka postacia jaka mu sie podoba i byc wycreepowanym ... po za tym ona rownie bardzo potrzebuje cs jak i ty.

2. Oczywiscie mozesz ja zreportowac za "Negatywne Nastawienie" lub "Specjalne Umieranie"

3. Nie masz co sie martwic takim czyms poki to normal, na normalach rzadko kiedy trafi ci sie "rankedowy team" - mam na mysli : top,jungler,mid,support i adc

Opublikowano

Witam

Pisze na nerwach więc z góry sory za przekleństwa... Sytuacja wygląda tak że gram sobie meczyk normal jako adc vayne z irelią na linii, ok zaczynają przychodzić miniony a ta dzi**a specjalnie stealuje me creepy to pisze do niej spokojnie żeby przestała stealować mi creepy bo jestem adc.. a ona kur** nic nadal to robi to mówie pier***e i ide na topa gdzie już był wyfeedowany cho`gath na 6/1 po czym jak mnie zabił Irelia pierwszy raz od 15 minut napisała cokolwiek na czacie i poszła feedować... aktualnie cho jest 13/1 i nie da się go zabić... Powiedzcie mi proszę jak zapobiec takiej dzieciarni i czy mogę tą irelie za takie coś zreportować?

Nie wiem czemu się rzucasz? Jak będziesz miał własne dzieci to chyba nie będziesz z nimi grał. A może po prostu komuś nie wyszło.

76561198033711010.png

Opublikowano

boziu to tylko normal game, przecież kazdy gra tam dla siebie i trzeba miec wielkiego farta zeby pograc normalnie w takiej grze, jeżeli chcesz żeby Ci pod nos podsuwali wszystko to graj z kumplami albo rankedy na platynie....

16k7y4p.png

Opublikowano

Sam nie umiesz wyccarować gry? Ja na normalach mam 20/1 ... :O

taa kurwa powiedz mi jak wycarrować gre jak mam w teamie 2 typów co feedują jak pojebani... pozatym cho`gath ma już staty 25/3 i to on sam all carruje bo jest tak tankowaty że w pięciu nie dajemy rady

Opublikowano

No nieźle się kolega oburza :D

Łapcie tego pro elo elo ssa z pro elo elo rankeda

http://scr.hu/22p/k3a9a

Ja się pytam skąd takie zjeby ;d

ty byś sie nie oburzał ?

@edit

zaraz koniec tego szitu zaraz dam ss`a z tej genialnej gry...

Opublikowano

Zapobiegając dzieciarni nie możesz flejmować bo to tylko pogorszy sprawę, staraj się im pomagać poradami lub asystami. Piszesz że cho'gath jest nafeedowany i co z tego? Taki pro gracz jak Ty powinien wiedzieć że focusuje się adc/apc -> reszta a tank na końcu. Jeżeli ktoś Ci stealuje miniony to znaczy że możesz potrenować swoje last hity.

to pisze do niej spokojnie żeby przestała stealować mi creepy bo jestem adc

Niech zgadnę:

"F**K U IRELIA, STOP STEAL MY F*** FARM U RETARDED SH*T, REPORT IRELIA PLEASE".

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz .Jak Ci się ma trafić jakiś troll to i tak na niego trafisz.

Jak grasz normala, a widzisz, że masz trolla w teamie, to w każdej chwili z lobby możesz wyjść, bo nic nie tracisz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Zapobiegając dzieciarni nie możesz flejmować bo to tylko pogorszy sprawę, staraj się im pomagać poradami lub asystami. Piszesz że cho'gath jest nafeedowany i co z tego? Taki pro gracz jak Ty powinien wiedzieć że focusuje się adc/apc -> reszta a tank na końcu. Jeżeli ktoś Ci stealuje miniony to znaczy że możesz potrenować swoje last hity.

Niech zgadnę:

"F**K U IRELIA, STOP STEAL MY F*** FARM U RETARDED SH*T, REPORT IRELIA PLEASE".

nie jestem prograczem i dobrze wiem że na początku trzeba focusować adc lecz gdy cho wbijał się SAM w pięciu i nie potrafiliśmy go zabić to to nadal mam focusować adc ? I nie napisałem tak jak ty kiedy kradła mi farme.

screenshot z gry...

mwn.png

Opublikowano

I dlatego normalni ludzie nie grają normali :D swoją drogą to staty z tego skrina mało się czym różnią od statów na silverze :D

ostrywariat.png

Opublikowano

ale powiedz mi co zrobić żeby takiej dzieciarni było najmniej... ?

Opublikowano

nic się nie da zrobić ... takie dzieci były, są i będą do końca tej gry :D dajesz ignore dla gnoja i grasz dalej. jak tutaj miałeś sytuację że ci farmę ktoś zabierał. na drugi raz rób wszystko żeby ta farma była twoja i tyle. ewentualnie graj rankedy bo tam przynajmniej farmy nikt nie powinien ci podkradać ;p

ostrywariat.png

Opublikowano

Takie dzieci wzięły się od Rocka :/

Pentakille [Ranked]

• Fiora (1) • Nidalee (1) • Ezreal (1) • Graves(1) • Cassiopeia (1) ♦

Pentakille [Normal]

• Gangplank (1) • Master Yi (1) • Cassiopeia (1) ♦

Opublikowano

może i useless ale jak czech zacznie wyzywać ... chyba nie ma nic śmieszniejszego od czecha która wpadnie w szał :D

ostrywariat.png

Opublikowano

"Trafiłeś na czeskiego kida" ....

Uwierz że gra z czeskimi graczami jest o niebo lepsza niż z polakami... Z doświadczenia mówię ponieważ co 3 mecz z Polakami znajdują się typki co utrudniają grę.

Dlatego ja gram zawsze ze znajomymi i dzięki temu nie dochodzi do takich sytuacji.

DyeR znajdź sobie 4 osoby z którymi możesz często grać i nie będziesz miał owych problemów.

Na mpc jest chyba nawet taki dział.

Opublikowano

człowieku, jesli chcesz zeby twój lane partner nie stealował creepów to idz na rankeda. Nikt nie chce grac supportem na normalu (bo po co?)

Bardzo dobrze napisane, na normalach raczej bardzo rzadko jest support w team.

Zapraszam na gry rankedowe, tam znajdziesz chyba zawsze supporta (chodź nie zawsze [brąz -.^])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...