Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virtual Machine Problem

4imbOt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam mały problem z maszyna virtual machine pc.

Mam viste 4 gb ram procka 2x rdzeniowy 250 karta graficzna net 10 mb i mieszkam w angli.

Tutaj jest załącznik do ściągnięcia filmiku na którym pokazałem jaki jest błąd, ponieważ czekałem około 30 min na youtube,wrzuta.pl i nic nie wrzucało.

przepraszam ze nie wrzuciłem skanu tego pliku ale mam naprawdę jakieś dziwne problemy ponieważ wrzuciłem na virustotal i się ładowało około 20 min i nic czekałem dłużej i tez nic..

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Miałem tak samo , ale jak ściągnąłem od nowa virtual machine to wszystko było ok. Próbowałeś ściągnąć drugi raz?

A jak nie działa to jeszcze można spróbować stawiać i ściągać wszystkie programy od nowa może to coś da ale to następne problemy.

doyou.gifdoyoui.png

userbar796471.gif

Opublikowano

Miałem tak samo , ale jak ściągnąłem od nowa virtual machine to wszystko było ok. Próbowałeś ściągnąć drugi raz?

A jak nie działa to jeszcze można spróbować stawiać i ściągać wszystkie programy od nowa może to coś da ale to następne problemy.

Napewno nie miales takiego samego błędu

tak jak ja i nasz kolega który założyl temat robiliśmy tak, lecz nadal ten błąd.

poczekam na nowego kompa/laptopa to założe serw min. 3gb ramu i wezme do teamu gm tych którzy założyli naj serwy.

Opublikowano

no okej przenosisz, ale co mam zrobić pytanie ?? pomoże mi ktoś ? jakaś prosta odpowiedz da rade coś zrobić czy już Lipton..

Opublikowano

wszystko jest okej zrobione :/ ale nadal nie dziala heh widze ze nikt nie wie o co kaman :/ ale dzieki za pomoc

Opublikowano

Mam dokładnie ten sam problem identycznie próbowałem już wszystkiego wszystko mam dobrze zrobione sciagałem na nowo virtual PC i nic nie wiem o co chodzi plz help

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...