Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAVIA.EU - PROBLEM.....

refiyeye123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zalozylbym ten post na stronie Ravii ale niestety mi nie działa. Opisze Wam moje problemy na temat strony a także gry Ravii.

Kiedy próboje odpalić gre wyskakuje mi : FATAL ERROR ! FILE NOT EXIST : GAME/INDEX ---- Czytalem na różnych stronach , forach a nawet próbowałem wpisywać na yt. Ludzie polecali sciągnąć następująceprogramy :

a) Program Index który należy wrzucić do folderu z grą "GAME"

B) Microsoft NET FRAMEWORK 4

c) Odpalać gry poprzez game/patchera/administratora itp. -- Niestety to nie pomogło.

Teraz opisze Wam moje problemy związane ze strona Ravii.

Kiedy próbuje odpalić strone wyskakuje mi : The requested URL /cookies.html?backurl=http://ravia.eu/?ckattempt=3 was not found on this server. That’s all we know.

Ludzie polecali robić / śćiągać następujące programy do działania strony takie jak :

a) Hootspod Shield ( Po włączeniu programu strona działała, po wyłączeniu już nie. )

Jestem zdenerwowany tą całą sytuacją od paru dni.. Innym użytkownikom działała Ravia jeżeli robili niektóre punkty napisane powyżej np. PKT C , PKT A. Nie mam pojęcia dlaczego mi to nie działa... Może nie mam jakiś niezbędnych programów / plików w windowsie ?

Macie jakieś pomysły ? Przypomne jescze że mam windows XP a także Reinstall Ravii nie pomógł podobnie jak śćiąganie Ravii z przeróżnych hostingów.

Liczę na pomoc.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...