Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gorąca seria a seria do srebra

AszinoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema krótkie pytanie, jak mam gorącą serie i przejdę do silver razem z nią to może mnie przerzucić odrazu do np Silver III ? Slyszałem ,że można ale pewien nie jestem

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

jak masz duże ukryte elo to możesz o 2 przeskoczyć ale to musisz dużo wygrać i np jak jesteś w silver 5 i chcesz od razu do 3 to musisz mieć takie ukryte elo jakie wymaga silver 3

Opublikowano

Jak przechodzisz z Bronze I do Silver V, to nie da się pominąć dywizji. Aczkolwiek jak jesteś w Silver V to do Silver III możesz przejść, jak masz wysokie ukryte ELO.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak masz dobre ukryte elo i czesto wygrywasz to przejdziesz tak. ale musisz miec ta "ognistą" szanse

Opublikowano

Dobra to jeszcze 1 pytanie jak już jestem na srebrze V to nie spadne do bronzu poniewaz przegrywam? bo raz tak mialem ze spadlem z dywizji II do III ale nie wiem jak z ligami

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Dobra to jeszcze 1 pytanie jak już jestem na srebrze V to nie spadne do bronzu poniewaz przegrywam? bo raz tak mialem ze spadlem z dywizji II do III ale nie wiem jak z ligami

Nie spadniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...