Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Seria, a leave.

matiw11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem w silver 2 i wszedłem do serii o awans. Przegrywaliśmy mecz i w ostatnich minutach wyłączył mi się internet i zaliczyło jako leave. Na moim profilu pisze, że mam 77 punktów, a jak patrzę na moją ligę, to pokazuje mi, że jestem w serii, ale mam 1 przegrana. Lolking pokazuje, że mam 77 punktów. Jak jest naprawdę?

Opublikowano

Cześć. Jestem w silver 2 i wszedłem do serii o awans. Przegrywaliśmy mecz i w ostatnich minutach wyłączył mi się internet i zaliczyło jako leave. Na moim profilu pisze, że mam 77 punktów, a jak patrzę na moją ligę, to pokazuje mi, że jestem w serii, ale mam 1 przegrana. Lolking pokazuje, że mam 77 punktów. Jak jest naprawdę?

Przypadkiem wyjście z que podczas serii nie anuluje jej? :>

652601399840421198520.png

Opublikowano

Czyli to, że na lolkingu i na moim profilu pisze, że mam 77 punktów, to bzdury?

Jak przegrasz mecz w serii to również ci odejmuje lp, jednak ty tego nie widzisz. Według mnie nadal masz serię, jak ja dostałem dc pod koniec gry to dalej miałem serię.

652601399840421198520.png

Opublikowano

nic się nie stało. dalej masz serię a te 77 pkt to dlatego że przegrałeś i nic więcej. po prostu odjęło Ci od tych 100 pkt za przegraną :)

ostrywariat.png

Opublikowano

Masz 77 pkt, ponieważ przegrałeś 1 mecz w seriach. Przegrana - Odjęcie pkt i zaznaczenie w seriach meczy, jako defeat. Po każdym przegranym meczu w seriach jest jak po przegraniu zwykłego meczu, tracisz lp.

11.jpg

Opublikowano

Ale jak patrzę na lolkingu na mój profil, to w zakładce leagues też nie pokazuje, że jestem w best of 3, tylko, że mam 77 punktów.

Opublikowano

W serii jesteś nadal. Po prostu grając w serii możesz tracić LP.

Jedynie wyjście z wybierania championów przerywa serie.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...