Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Zrobić Źeby Działał Publick Hack Do Crossfire

matiluki97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hey soory za spam bo jak ja wlaczam publick hack do crossfire to wlaczam gre "start game" i potem wyskakuje mi blad cos o xtrap jakis bug

prosze pomocy

bedzie 5

Uderzaj głową w monitor... 100% skuteczności hacka :D. Tak na poważnie to nic nie zrobisz. Musiał by ktoś wrzucić jakiegoś pro super wyczesanego hacka, który byłby niewykrywalny przez x-trapa :D.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

hey soory za spam bo jak ja wlaczam publick hack do crossfire to wlaczam gre "start game" i potem wyskakuje mi blad cos o xtrap jakis bug

prosze pomocy

bedzie 5

Powieśić się na latarnie za jaja

signature0a.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

co do tych haków jest to możliwe po cf 'ie lata takich dużo...

bo sobie kupili vip hacki xD

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Pisze kolejny raz żeby mieć walla nie trzeba nikomu płacić po tej grze lata pełno hackerów o to mnie wkurza. :/

Po co odnawiasz temat. Masz wszędzie napisane "Do CrossFire Działają tylko Vip Hacki !" więc powodzenia w szukaniu darmowego ...

Program Xtrap z tego co mi wiadomo jest aktualizowany 1/2 razy tygodniowo to 0 szans że znajdziesz darmowego hacka żeby przełamał ten program.

• 3 miesiące temu...
Gość Klaus aka Black
Opublikowano

@Up. A mózg usuniesz?? Bo jeżeli tak to powinno pomóc.. I tak go nie używasz. Jesteś głupi? Usuniesz XTRAPA = Gra się nie włączy / Xtrap automatycznie zostanie pobrany.

Opublikowano

a mi bez żadnego injectora działa po prostu klikam ok w hacku sekundę po załadowaniu HGW

używam tego hacka

http://www.mpcforum.pl/topic/145301-crossfire-public-hack-050710/

Opublikowano

Tak jak mowi StanikVip CFPUB dziala bez injecta klikasz ok jak masz 87% ladowania HGW i jedziemy na hacku bez problemu

Und3rsoldier.png

Opublikowano

mi dziala elegancko , ale trzeba miec najswieższą wersje z MPGH , i wtedy nie wywala x-trap co pół godziny gry.

Jeżeli ci pomogłem, daj +

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

może i działa... nie wiem nie sprawdzałem ale za to wiem że ma od zaje.ania wirusów ;/...

dałna masz że odświeżasz temat?

sig2200898&style=4.png
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...