Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] jakiegoś cheata do nowego serwera Alien2.pl

Jazeera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi. Podczepiam się. W kamermod'zie nie widać zmian bonusów. Niemożliwe jest także grzebanie w locale_pl ;/. Od razu po wyszukaniu "właściwego okna" przez Padmaka, metin wyłącza się. Postępowałem wg zaleceń w różnych tematach tego forum, ale ni cholery. Proszę o sprawdzone propozycje dla tego serwera (jeżeli takowe są) :D. Jestem pazerny i chce wbić 50+ śr. Te przypadki wystąpiły tylko a moim komputerze(win 7 z wszystkimi aktualizacjami). HI.

Opublikowano

I czy jest to możliwe, że zablokowali możliwość korzystania z tych hack'ów. W sumie to nie wiem czy to wina sprzętu, programu czy zabezpieczeń....

Zaraz zawale całe forum.... no cóż. Muszę powiedzieć ,że całkiem fajnie działa switchbot w pythonie. Przynajmniej dopóki nie chcemy rzeczywiście zmienić bonów;/. Problem jest taki, że po prostu nie zmienia. broń na 1 miejscu w eq. gdzie ulepszacze? Może chodzi o ID przedmiotu. Czekam na pomoc.

Opublikowano

Okej. Widoczne są już zaczarowania. Lecz po kliknięciu Start, czy tam uruchom, bot nie zmienia bonusów. Próbowałem komendę /bs i /bs2. Różne pozycje w ekwipunku, otwarty sklep nie przyniosły skutku. Co jest tego przyczyną ?

K. Wystarczyło zmienić ID przedmiotu.... jestem idiotą. Wszystko działa lajkuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...