Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ilikecheats

Hebe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to moj pierwszy post wiec prosze bez hejtu :D

Mam zamiar kupic cheata do WarZ z Ilikecheats. Moje pytanie brzmi : Czy ten cheat jest wykrywalny?

Jak u was sie sprawdza?

Pozdrawiam

Opublikowano

Wydaje mi się, że za esp łatwiej dostać bana niż za aima :) To jak z tą wykrywalnością? Bo ostatnio jak grałem to cały czas ktoś bana dostawał od tego FairFighta

Opublikowano

Hah tu się zgodze :D Bede uzywal rosadznie. Tylko martwi mnie to, ze tych banow oni rozdaja strasznie duzo :< a ilikecheats za zbanowanie oferuje jedynie kupno WarZ po nizszej cenie. Prosze wypowiadajcie sie jak hack dziala. Dostaliscie za niego bana?

Opublikowano

Ziomek, nie psuj zabawy innym, wejdz sobie na rosyjskie serwery na których jest 40 osób i zobacz czy fajnie jest jak ktoś gra na cheatach...

Opublikowano

Ref. Powiedzcie jak ten cheat wam sie sprawuje. Dostaliscie za niego Bana ?

Dostałem bana,ale za dużo killów w jeden dzień wbiłem tak więc nie ma się co dziwić. Hack ogólnie jest niewykrywalny,ma dobre fukncje i dosyć przyzwoitą cenę. Szczerze polecam :D

Opublikowano

I o takie opinie jak Jokerra mi chodzilo ! :D Dzieki za opinie. Jeszcze sie tak spytam "duzo killow" w jeden dzien to ile ? :D

Opublikowano

I o takie opinie jak Jokerra mi chodzilo ! :D Dzieki za opinie. Jeszcze sie tak spytam "duzo killow" w jeden dzien to ile ? :D

Hmmm...Jakieś 10+ osób z 1 śmiercią + no clip.

FairFight bardzo się czepia statystyk gracza i jeśli np. twoja celność jest zbyt wysoka zaczyna cię dokładniej sprawdzać.

Opublikowano

Czyli zebym byl bezpieczny to tak hmm powiedzmy zabijam z 3-5 osob, glownie Ilikecheata chce kupic ze wzgledu na aima i wh, wiecej mi nie potrzeba

Troche nie ogarniam jak mozna zginac majac cheata ale ok :)

Opublikowano

Chodzi raczej o to,że zabijając cały serwer bez ani jednej śmierci masz instant bana. Czasami trzeba dać się zabić.

Opublikowano

powiem tak jak ma ci sluzyc jako aim to odradzam zakupu toz pierwszego dnia na 100% dostaniesz bana...

Aim to najbardziej wykrywalny cheat a gdybys uzywal tylko esp (po twojemu to chyba wh) :D to na 70% bys nie dostal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...