Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Pieczęcie SMS

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie ponieważ opcja nie jest łatwa do odnalezienia i nie wszyscy wiedzą że istnieje a niektórzy uważają że jej wgl nie ma postanowiłem zrobić krótkiego tuta.

Poniżej macie 5 Screenów co i jak w spoilerach, myślę że dalej nie trzeba tłumaczyć bo wystarczy tylko wpisać swój numer telefonu.

25726404.png

81083180.png

48931745.png

27537051.png

94585297.png

NJxbd4x.png

Opublikowano

Sprawdź dopóki nie podasz numeru lub nie wyśle się pieniędzy to nic nie tracisz, ale jeśli pieczęcie za 10zł przelewem kosztują sms'em 30zł to pieczęcie za 40zł kosztują pewnie z 90zł sms'em xD o ile jest taka możliwość, więc jest to WGL nie opłacalna opcja.

NJxbd4x.png

Opublikowano

WoooW ale w chuj nie opłacalna opcja.. 123 zł za 800 pieczęci gdy kosztuje to 40 zł przez pay safe card . Lepiej ruszyc dupe z domu do sklepu po PSC niż tyle płacić o.O

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

sms to najmniej opłacalna forma pod każdym względem, zrobiłem tego tuta bo ludzie nie wiedzieli że wgl tak można kupować xD myślę że tylko w sytuacji jak ktoś ma pare stów na telefonie i ich nie używa może sobie na takie coś pozwolić

NJxbd4x.png

Opublikowano

Pieczęcie dostajesz tylko z kodów, za level, co tydzień albo z kampani, także tych pieczęci tak wcale dużo nie ma, więc czasami można kupić sobie, żeby mieć szybciej zestaw.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...