Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RP za sms

jambojet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brakuje mi 11 Rp do postaci i chciałem zamówić najmniejszą ilość sms'em ale jak wchodzą w mobile payment to nie mogę zmienić waluty na PLN i mam tylko w Euro po wybraniu najmniejszej ilości przenosi mnie na jakąś stronę po niemiecku, która nie chce przyjąć mojego kodu. Wiecie kiedy będzie można płacić za PLN, a może tylko ja tak mam?

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Jak brakuje Ci 11 RP to poproś o to support. Wykonaj im jakiś rysunek bohatera bądź własnoręcznie napisz League Of Legends na kartce i napisz, że brakuje Ci xx RP do takiej i takiej rzeczy i prosisz o tą ilość RP. Możesz poprosić raz oraz tylko do 50 bądź 60 RP

Opublikowano

dziwne, bo ja mam normalnie.

77984689625453633275.jpg

ps. moze jednak masz ten inny region bo nie wierze w to ze nie masz polskiej waluty

Age is just a number :)

Opublikowano

Zrobie ci potem screena to zobaczysz

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Nie opłaca się. Narysuj warda w paint lub napisz szybki wierszyk ,,Jak darius zabił teemo" czy coś w tym stylu. Wyślij do supporta, napisz, że potrzeba ci 11 rp do postaci za 975 i dostaniesz bardzo szybko. Sam dzisiaj dostałem:

DarkIneferno (League of Legends Player Support)
Maj 30 07:29 (PDT)
Choć normalnie tego nie robimy, to zrealizowałem Twoją prośbę. Punkty zostały dodane do konta, ale możesz ich nie widzieć dopóki nie spróbujesz czegoś kupić w Sklepie. Nie musisz dokonywać pełnego zakupu by punkty się zaktualizowały. Jeżeli byłeś online w trakcie gdy dokonywałem zmian na Twoim koncie, to zapewne zauważyłeś, że Twoje konto zostało zablokowane na 5 minut. Przerwa ta pozwala bazie danych na aktualizację.
Baw się dobrze nowym bohaterem lub skórką!
Był to jednorazowy podarunek RP, więc użyj tych punktów mądrze. :)
Daj znać jeżeli masz dodatkowe pytania lub wątpliwości. Powodzenia na Fields of Justice!
Regards,
DarkIneferno
Player Support Riot Games

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...