Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Crash?

Karashoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tym świetnym patchu, który zaserwował nam Nexon gra mi ciągle crashuje. Moim kolegą też tak się dzieje -,- .

Wiecie jak coś to z tym zrobić ;] ?

9226.gif
Opublikowano

ja też to mam jak każdy tam jest informacja ze przez jakiś czas będzie gra crashowana albo coś takiego piszą to pewnie przez tą aktualizacje bo wprowadzili razem z nią te nowe przedmioty, asysty itd

334qlo8.jpg
Opublikowano

wiem ale żeby je całkiem wyłączyć ten ogień znaczy żeby nie było go widać bo w oczy mnie razi

334qlo8.jpg
Opublikowano

wiem ale żeby je całkiem wyłączyć ten ogień znaczy żeby nie było go widać bo w oczy mnie razi

Nie da się.. To jest wgrane w grze i tyle. Zmień sobie wszystko na low i aa 0x to trochę mniej realnie będzie wyglądał(sam się o tym przekonałem)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

wchodzisz w

Options

Others

I Block Invitations NA ON

i przestaje crashować

Zrobiłem tak i cały czas mam crashe ...

Opublikowano

Nie wiesz może kiedy zostanie to naprawione ?

Nigdy. Za nie działa dobrze z win7 i nie będzie. Zawsze będą DC, ew win XP zainstaluj wtedy masz 0 crashy.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nigdy. Za nie działa dobrze z win7 i nie będzie. Zawsze będą DC, ew win XP zainstaluj wtedy masz 0 crashy.

Wiem że gra jest za "dobra -,-" na win7 ale przed update grałem cały czas i nie miałem ani 1 crasha i teraz co zrobiłem aktu to cały czas po 4minutach mam crash ...

Opublikowano

Wiem że gra jest za "dobra -,-" na win7 ale przed update grałem cały czas i nie miałem ani 1 crasha i teraz co zrobiłem aktu to cały czas po 4minutach mam crash ...

to zrób to jeszcze raz ale tym razem na off

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...