Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] League Points

HeeCreator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie chodzi mi o LP , jak to ku*** jest że za wygrany mecz dostaje 1 LP a za przegrany -12 LP ? Ja już tego nie kumam

btw. Jestem w bronze 1 .

Opublikowano

Tak jak w temacie chodzi mi o LP , jak to ku*** jest że za wygrany mecz dostaje 1 LP a za przegrany -12 LP ? Ja już tego nie kumam

btw. Jestem w bronze 1 .

Twoje MMR jest małe gdyż masz lose streak/więcej przegranych niż wygranych. Żeby leciało ci więcej musisz to nadrobić, ew. wbić Silver V, wtedy powinno normalnie ci lecieć.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Twoje MMR jest małe gdyż masz lose streak/więcej przegranych niż wygranych. Żeby leciało ci więcej musisz to nadrobić, ew. wbić Silver V, wtedy powinno normalnie ci lecieć.

Dat kidmod...

Jeśli jesteś w Bronze I/ Każdej innej dywizji I to dostajesz po tyle właśnie pkt. aby udowodnić że na prawdę zasługujesz na wyższą ligę. Od Silvera V już będzie leciało normalnie.

Game Over

Opublikowano

Dat kidmod...

Jeśli jesteś w Bronze I/ Każdej innej dywizji I to dostajesz po tyle właśnie pkt. aby udowodnić że na prawdę zasługujesz na wyższą ligę. Od Silvera V już będzie leciało normalnie.

YY nie?

W brązie 1 leciało mi po 26 PKT za mecz .. więc nic nie musi udowadniać

YebieMieTOo

ADC !

Opublikowano

Nikt kto nie był przy tworzeniu nowego systemu nie wie jak do końca
działa, znajomemu w Silver 1,daje 20+ punktów nawet gdy ma 80+ mi
rozdaje po 5+ przy 80+, mam więcej wygranych do przegranych niż znajomy.

Opublikowano

Od czego zależy dostawanie LP z tego co wiem to:

1.Jak masz więcej WIn niż lose dostajesz więcej LP za win a mniej za lose

2.Jak masz więcej lose niż win dostajesz mniej LP za win i tracisz więcej za lose

3.Jak wygrasz 4v5 to chyba jest +5/10 bo przed chwilą z 70 LP wygrałem mecz 4v5 i jestem w best of 3 :)jest

4.K/D/A podobno coś daje ale nwm czy to ploty

5.Za zrobienie barona chyba też coś jest

Opublikowano

Dat kidmod...

Nie, normalnie leci, dat squah.

652601399840421198520.png

Opublikowano

PopapranyV9 to wyjaśnij mi dlaczego ja tracę o wiele więcej lp niż dostaje za wygraną skoro mam około 30 gier wygranych niż przegranych :)

HeeCreator dostajesz po 1lp dlatego że Twoje ukryte elo jest zbyt niskie i musi się zrównać z jakimś tam poziomem. Dzieje się to tylko w pierwszych dywizjach :)

ostrywariat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...