Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][NowyDział]Offensive Combat

-Wojciech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdzie nie widziałem działu z tej gry .Jeśli było takie coś to przepraszam za śmietnik . więc .

Offensive Combat

Offensive Combat to gra FPS oparta na modelu darmowym z mikropłatnościami. Jest to debiutancki projekt niezależnego studia U4iA Games. Pracujący tam ludzie nie są jednak amatorami. Firmę założyło dwóch byłych pracowników firmy Activision - Dusty Welch oraz Chris Archer, którzy wcześniej pracowali nad takimi seriami jak m.in. Call of Duty, Doom, Guitar Hero, Spider-Man czy Tony Hawk’s Pro Skater.

Gra jest strzelanką, w której akcję obserwujemy z perspektywy pierwszej osoby. Autorzy nie zawracali sobie głowy trybem dla pojedynczego gracza i zamiast tego skoncentrowali się wyłącznie na rozgrywkach wieloosobowych.

Offensive Combat powstało na silniku Unity i w całości rozgrywane jest z poziomu przeglądarki. Gra posiada również edycje na smartfony oraz tablety i wszystkie wersje są ze sobą ściśle zintegrowane. Dzięki temu że posiadacze różnych sprzętów mogą rywalizować na tych samych serwerach.

trailer

Od siebie to jedna z najciekawszych strzelanek grałem , ciekawa grafika , dużo zabawy ale i też rywalizacji .

Można grać w nią na fb co właśnie preferuje /

9fe272e904bfc.png2ff885dc857ba.pnged2d3d20d38dd.png

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Nie przyjmie się, dział będzie świecił pustkami. Nie

Skąd ta pewność? Według mnie gra ma szanse, o ile dział będzie rozwijany, tak. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Skąd ta pewność? Według mnie gra ma szanse, o ile dział będzie rozwijany, tak. :)

Bo tak, będzie małe zainteresowanie grą a są o wiele lepsze FPS'y ,których nie mają swoich działów

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Bez jaj robienie działu dla tak małej ,nie znanej i ciulowej gry jest nie do pomyslenia

NIE

culiowej gry ? to najlepsza gra www , nie jedną gry typu cs bije na głowe grafiką itd

Trolling , hejty i wiele więcej !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...