Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Miniradar w trybie SP.

devju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Zacząłem niedawno troszkę pomykać w MC i widziałem kilka filmików na yt jak ludzie wgrali sobie taki miniradar do gry. Wiem, że jest to "rei's minimap" i działa na multiplayerze dokładniej, ale czy jest jakiś sposób, aby działał mi w normalnej grze jednoosobowej?

+jeśli chodzi o ww. moda to mógłby mi ktoś dokładniej napisać gdzie i co wrzucić z tych plików- co zrobić itd.?
+klawisze, gdzie co i jak też by się przydało, więc będę naprawdę wdzięczny ludziska :).

psst, wszelkie hejty sobie odpuśćcie, nigdy zbytnio się minecraftem nie interesowałem i równie dobrze moglibyście tłumaczyć wszystko moim braciom, niż mi : p.

hih_by_deyroshu-d64eldi.png

@kiedyś Red Wolf 

Opublikowano

Tak na trybie Jednoosobowym bedzie działało.

Rei's Minimap możes pobrać z tąd --> http://adf.ly/937215/reimm-152

Klawiszem x włanczasz podgląd mapy, a klawiszem z przybliżasz mape bliżel lub dajej.Klawiszem c lub v otwiera ci okienko w którym mozes zapisywac swoje cheatpointy
Liczę na Like +

@

zapomnialem plik trzeba wrzucic do minecraft.jar czyli

uruchom > %appdata% > .minecraft > bin > i minecraft.jar za pomoną Winrar i wrzucamy ten mod i usuwamy plik meta-INF

Pomogłem daj +

Opublikowano

Rei's Minimap dziala na obu trybach servera, Multiplayer jak i Single. Pobrac go mozesz Z linku ktory jest podany wyzej, Lub poszukac w google, Lecz, Moje zdanie jest takie, ze na singlu gra sie dla frajdy bez wspomagaczy, lecz zrobisz jak zechcesz..

itachikopia.png

Naruto to nie Gra, To Styl Zycia.. I Like Brutal !

Server Minecraft: f24.owncraft.pl:25032 - Wojny Gildi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak na trybie Jednoosobowym bedzie działało.

Rei's Minimap możes pobrać z tąd --> http://adf.ly/937215/reimm-152

Klawiszem x włanczasz podgląd mapy, a klawiszem z przybliżasz mape bliżel lub dajej.Klawiszem c lub v otwiera ci okienko w którym mozes zapisywac swoje cheatpointy

Liczę na Like +

@

zapomnialem plik trzeba wrzucic do minecraft.jar czyli

uruchom > %appdata% > .minecraft > bin > i minecraft.jar za pomoną Winrar i wrzucamy ten mod i usuwamy plik meta-INF

Skan 1h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...