Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Procesor

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki procesor mi poradzicie by warz mi śmigało chociaż na medium lub high najlepiej ultra :P (Tylko procesor mam średni wszystko pociąga)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Najlepszy byłby chyba aktualnie jakiś I5 3.2 lub 3.0 ghZ. Dokładnego modelu Ci nie podam bo nie znam ich modeli dokładnie :)

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

ja w kompa inwestuje na bierzaco chce aby chodzily mi wszytskie gry zwlasza jak wyjdzie gta 5:D niedawno kupilem procecor intel core i7 3770 i 16 gb ramu zostala mi do wymiany tylko grafika i dysk na ssd ale niestety sa drogie 120 gb kosztuje 350-400 zl ale komp wtedy zapier*** a nie chodzi:) Oczywiscie jak masz kase mozesz dokupywac lepsze czesci lub jeszcze poczekac bo caly czas tanieja

You cannot keep out your own fear

Opublikowano

Czytalem ze podobno musze miec procesor z firmy amd nie intel. Moze mi ktos pomoxc w doborze ?

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ja w kompa inwestuje na bierzaco chce aby chodzily mi wszytskie gry zwlasza jak wyjdzie gta 5:D niedawno kupilem procecor intel core i7 3770 i 16 gb ramu zostala mi do wymiany tylko grafika i dysk na ssd ale niestety sa drogie 120 gb kosztuje 350-400 zl ale komp wtedy zapier*** a nie chodzi:) Oczywiscie jak masz kase mozesz dokupywac lepsze czesci lub jeszcze poczekac bo caly czas tanieja

GTA 5 raczej nie będzie na PC

/Topic ja mam Intel Core i5 z turbo boostem do 3,2 Ghz i mi warz na hard śmiga a na ultra mam 25 fps

Opublikowano

i5 2500k ;)

-sam posiadam i jest wydajny nie tylko do WarZ. Nawet próbowałem livestreamy "ciupać" to max. dochodził do 60% ;) Także polecam.

I hope life teach you good... I hope...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nadal nie wiemy jakie masz "bebech" w kompie. Musimy wiedziec jaka masz plyte glowna, wtedy i procek sie znajdzie ;) Znajac jednak zycie, przy starych zest. wiaze sie to tez z wymiana plyty glownej. Czy tak trudno podac co "tam" masz?

Polecam programy typu AIDA, ktore "odczytaja" Twoje podzespoly :)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...