Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Okno logowania - Dreison.pl

.Teodor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<-- Reklama

Cześć, ten filmik przedstawia okno logowania, które będzie można spotkać na serwerze Dreison.pl ~ Teodor.

(Zalecam oglądanie na pełnym ekranie w HD)

http://www.youtube.com/watch?v=9LtifqQgB3Y&feature=youtu.be

I tutaj jeszcze odbugowane wierzchowce.

http://www.youtube.com/watch?v=UGyLgFQd0eA

#guwno.

Opublikowano

Wykurwiste mega super pro elo elo i chuj wie co tam jeszcze . Ciekawe jak zes to upnal jak masz niby upa jak ja xD

8mb - 30 minut xD

#guwno.

Opublikowano

fajne poczekam na serwer ;]

__________________▄▄▄▄▄
______________________▄....░..
_____________________▐░░░░░░░.
____________________▐░░░░░░░░▐
____________________▐░...▀...▐
_____________________▐░▀▀░░▀▀▐
_____________________▐░░■▀■░░▌
______________▄▀▀▀▀▄▌.▄░░░▄.▀▀▀▀▀▀▄
_____________▐____▐.▄▄.......▄▄._____▐
_____________▐_____▀▀__░░░░░░░..._____▐
____________▐_________░▀▀▄░░░░__.______▐
___________▐________░░░░▐░▄▀▀▀_________▐
____________▐______░░░░_.._____________▐
_____________▀▀.___.......__▄________▐
________________▐___...........▀▀▄▄.
________________▐___...........___▌
________________▐___...........___▐
_______________▐____..........▌____▐
_____________▄▀___▄▐.........._____▐
___________▄▀______▐.........▌______▐
__________.▄▄______▐.........._______.
_________▄...........▐...▐..________▐
______▄.....................________▐
____▄.......................________▐
___▄........................________.
___.........................______▄▀

Opublikowano

Z tymi mountami to nic takiego wielkiego nie jest. Sensual udostępniał te wpisy do special item group. A to, że nie można jeździć w garniaku to mała edycja questa. Oczywiście cieszę się, że serwer będzie miał odbugowane mounty, ale to nic wielkiego i trudnego do zrobienia.

Opublikowano

Z tymi mountami to nic takiego wielkiego nie jest. Sensual udostępniał te wpisy do special item group. A to, że nie można jeździć w garniaku to mała edycja questa. Oczywiście cieszę się, że serwer będzie miał odbugowane mounty, ale to nic wielkiego i trudnego do zrobienia.

Głównie chodzi o to, że pieczęć znów "wskakuje" do eq, nie zostaje na slocie do specjalnych itemów.

#guwno.

Opublikowano

Głównie chodzi o to, że pieczęć znów "wskakuje" do eq, nie zostaje na slocie do specjalnych itemów.

Wiem, że o to chodzi. Właśnie o tym mówiłem, tzn. Sensual udostępniał to na mpc.

Opublikowano

Php.

Ciekawe jak bardzo licznik będzie podkręcony skoro serwer jeszcze nie ruszył, a w oknie logowania pokazuje już graczy xD (wiem, moze byc testowo)

To akurat było na mpc, bodajże odpowiada za to special_item_group potem dopisujemy sobie :

Group SpecialMountGroup
{
Vnum 10030
1 71125(Moje ID pieczęci) 1 100

}

Działa tak samo jak u Ciebie na filmiku :P Co do garniaka to wystarczy dopisać jednego if'a :C
Mimo wszystko fajnie, że u Was na serwerze nie będzie można bugować mountów (małe a cieszy)
@down: Wydaje mi się, że pandora potrafi xD

footer_logo.png

Opublikowano

Ciekawe jak bardzo licznik będzie podkręcony skoro serwer jeszcze nie ruszył, a w oknie logowania pokazuje już graczy xD (wiem, moze byc testowo)

To akurat było na mpc, bodajże odpowiada za to special_item_group potem dopisujemy sobie :

Group SpecialMountGroup
{
Vnum 10030
1 71125(Moje ID pieczęci) 1 100

}

Działa tak samo jak u Ciebie na filmiku :P Co do garniaka to wystarczy dopisać jednego if'a :C
Mimo wszystko fajnie, że u Was na serwerze nie będzie można bugować mountów (małe a cieszy)

Licznik testowy, tak,a by zobaczyć, czy client odczyta mi dane z php.

Raczej nie podkręcałbym licznika o 2k graczy xD

#guwno.

Opublikowano

Tarazo serwer stawia? :D

Wygląda ciekawie, najbardziej i tak mi się podoba wygląd strony.
Życzę powodzenia przy starcie ^^

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

Rejestracja trochę do dupy moim zdaniem. Wierzchy nic wielkiego teraz już. :)

Tylko ten licznik spoko. :)

Opublikowano

Ale ten licznik w sumie prosty do zrobienia. Na stronie dodajemy np. ch1.php, który pobiera i wyświetla ilość graczy na porcie od ch1. Wtedy w pythonie używamy urlibu i wyświetlamy zawartość strony.

Można to zrobić tak jak ja, czyli splitami i zamiast 4 skryptów będzie 1.

Ale ten licznik w sumie prosty do zrobienia. Na stronie dodajemy np. ch1.php, który pobiera i wyświetla ilość graczy na porcie od ch1. Wtedy w pythonie używamy urlibu i wyświetlamy zawartość strony.

Można też zrobić coś takiego:

adres/licznik.php?1300 (chyba tak się podawało przy php) i wtedy z linku pobiera na jaki port ma być wykonana akcja.

No też tak można ;)

#guwno.

Opublikowano

Można też zrobić coś takiego:

adres/licznik.php?1300 (chyba tak się podawało przy php) i wtedy z linku pobiera na jaki port ma być wykonana akcja.

Z tym skryptem php da się to zrobić prościej, uwierz.

1351279892-U721655.jpg
  • 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...