Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co bardziej opłaca się kupić SGS4 czy Iphone 5?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, proszę o sensowne i konkretne wypowiedzi.

(Wypowiedzi typu: żaden bo oba są chujowe/Apple to gówno/Bierz XXX itd. będą zgłaszane jako spam)

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

Może będziemy oceniać bezstronnie ,a nie jak @2up , @3up , @4up ?

Bo tutaj to widze tylko " MAM TO , TO JEST ZAJEBISTE , NAJLEPSZE ,ELO "

SGS 4

+ Wydajność

+ Rozdzielczość

+ Ekran ( 5" )

- Jakość wykonania ( dużo osób mówi że plastyk to chuj, tandeta itd - mi się tam podoba , ani się nie ślizga , jak juz cie to tak wkurwia to etui nawet aluminiowy możesz sobie dokupić)

IPhone 5

+Jakość wykonania ( Nie uznawałbym tego za + ale polaczki mówią ze to pro itd. chociaż jak byłęm za granicą to prawie każdy ma pajęczyne na ekranie i tylnej obudowie , i wyglada to milion razy gorzej niż na plastyku + plastykową klapke sobie mozesz za 30zł kupic )

- Wydajność ( w porównaniu do sgs 3 już przegrywał, to co dopiero s4.. )

-/+ iOS ( zamkniety system - jednemu pasuje , drugiemu nie)

+ Dobrze zoptymalizowany system ( lecz tylko przez to że mają tylko kilka tel. jakby androida tak dopiescili to by nie mial najmniejszych szans)

To tyle :)

btw. zapomniałem - cena , SGS 4 jest wydajniejszy , itd (patrz na + ) a jest tańszy.

Opublikowano

SGS4 przekonuje mnie multimediami (między innymi Super Amoledem i androidem.) Ale denerwuje mnie pięcio calowy ekran, i niestety słaba jakość wykonania. Tylna klapka jest wykonana z tego samego badziewia co klapka u mojego aktualnego telefonu (mini2). Natomiast Iphone 5 jest bardzo dobrze wykonany ale jego ekran jest troszkę za mały jak na taką cenę, dość słabe podłoże techniczne w porównaniu do sgs'a 4.

Podsumowując chyba biorę Samsunga Galaxy 4.

Opublikowano

A czym się różni iPhon4 od IPhon'a5? Wielkością, ciężarem? Równie dobrze możesz kupić 4. Ja polecam SGS4 bo według mnie jest o wiele lepszy, dla mnie ma ładniejszy interfejs i jest ciut szybszy.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Zgłosiłem kilka bez sensowych postów tutaj.

Tez zamierzam zakupić SGS4, obecnie czekam aż trochę stanieje, na razie kosztuje 2000zł, czekam na cenę chociaż 1600.

Dla czego bym ci go polecił?

-Najnowszy android, bawiłem się już nim i działa super, 0 zcinek, wszystkie aplikacje i gry chodzą jak marzenie

-Boski aparat jak i ekran Amoled

-Podczerwień, to jest chyba też duża zaleta bo może służyć jako pilot

Dużo jest tego najlepiej pobawić się samemu w jakimś salonie lub po oglądać dużo filmów z prezentacji i ocen.

Nie sugeruj się ze mówią ze jest tandetny, się połamię czy coś bo jest z plastiku. Mądry człowiek kupi se solidną obudowę i nawet jak ci spadnie nie powinno się nic stać.

Opublikowano

Chyba logiczne że jak kupuje telefon za 2k, to pokrowiec też porządny powinienem mieć, bo taki ekran kosztuje z 1k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...