Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5.2][GhostCraft][20 slotów][Ogarnięta administracja,0 lagów] ZAPRASZAM !

Imaginatiion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GhostCraft

Informacje :

strzalka.gifIP: s54.mineserv.eu:4474

strzalka.gifTyp Servera: Survival/Wojny Gildii

strzalka.gifPotwory: ON

strzalka.gifZwierzęta: ON

strzalka.gifPvP: ON

strzalka.gifPremium: OFF

strzalka.gifNether: ON

strzalka.gifWL: OFF

Administracja :

strzalka.gifPigman

strzalka.gifMlodyGaming

Pluginy :

Dopasowane pod typ servera.

Dodatkowe Informacje :

Ogarnięta administracja zarówno jak i gracze. Przyjemna atmosfera na serverze zachęca jeszcze bardziej do grania.
0 lagów,0 cheaterów.

x

Opublikowano

Zapraszam dziś o 12 i 18 Eventy ! Do wygrania Vipy ! Niedługo postaramy się o rozdanie vipów ! Gdy zarobimy więcej pieniędzy i otrzymamy stałych graczy powiększymy sloty ! Serdecznie zapraszam do gry !

Koniec Promocji na Championa oraz SuperVipa.

Champion otrzymuje /fly ! Zakaz bicia na fly [Tylko podczas pobytu admina można używać fly.

Skype Młody poda jak macie ważną sprawę .

Polecam serva ;D!

Opublikowano

Bardzo było by fajnie zapraszam na pw.

Hmmm... ja nie mogę wejść.

Poszukujecie technika? Mogę zrobić dla was autorskie pluginy :)

Opublikowano

Jaki to typ serwera? Nie zostało to umieszczone w prezentacji.

Pluginy: Dopasowane pod typ serwera... I znów to samo pytanie, jaki to typ serwera.

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

Dzięki za wysłuchanie... Na pewno wpadnę

@Edit

Nie polecam serwera... Jest jeszcze nie dopracowany. Spawn wygląda jak z RP, Na tabliczkach jest napisane ze Rekru ON a admin mówi że Off ( Admini nie ogary(Pigman)) Vip i SVip maja za dużo itemków i możliwości...

Nie polecam!

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

@up Wystarczy już adminów/moderatorów itd. Na spawnie nie ma informacji o tym że rekrutacja jest ON więc nie wiem skąd to wytrzasnąłeś. Co do VIPa i SVIPa chyba się z tobą zgodzę,pozdrawiam.

x

Opublikowano

Dzięki za wysłuchanie... Na pewno wpadnę

@Edit

Nie polecam serwera... Jest jeszcze nie dopracowany. Spawn wygląda jak z RP, Na tabliczkach jest napisane ze Rekru ON a admin mówi że Off ( Admini nie ogary(Pigman)) Vip i SVip maja za dużo itemków i możliwości...

Nie polecam!

Dokładnie, serwer to dno, moja ocena 4/10... Pani SoulTrader, kiedy pytałem się czy można prosić listę pluginów, odpowiedziała, że nie ma powodu... Jak to nie ma powodu? Chcę wiedzieć, bo mam do tego prawo (chyba :0)... Na spawnie jest tabliczka koło nicków adminów "Możesz tu być ty :)", pisząc do SoulTrader odpisała mi, że rekrutacja off, więc? Kiepski serwer, odradzam.

Take it easy my friend

Opublikowano

@up Rekrutacja OFF więc po co dalej ciągnąłeś rozmowę ? Wszedłeś na server,nie przywitałeś się i pierwsze twoje pytanko czy rekrutacja ON. Zamiast wejść i grać wszedłeś po to żeby dostać administratora? Primo,nie ta bajka.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...