Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Napisy

adam123456712

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak gdy wchodze do gry pod nogami mam biale i czarne rozmazane takie cos i jak mi sie laduje gdy wchodze czyli laduje dane zolnierza to na bialo co robic ? (reinstal nie pomogl)

Opublikowano

Nie da sie zrobic ss przy oknie postaci tylko w grze..

To morzę bardziej szczegółowo opiszesz swój problem tak, ss da się zrobić, człowieku !? Z wpisu nic nie można wywnioskować, na przyszłość napisz lepszą składnią zdań temat , jedynie może jakiś program w tle ci chodzi i on morzę powodować białe i niby "czarne rozmazane coś"

mhraed.png

Opublikowano

no dobrze a więc gdy wchodzi się do gry i jest czekam na dane zolnierza to mam to rozmazane na bialo a gdy juz wejdzie to jak jest postac i ta strzalka do obracania to sie buguje a pod nogami mam takie rozmazane tlo na bialo i czarno

Opublikowano

- zaktualizuj kartę graficzną

Czy jeśli usuwałeś BFH i instalowałeś ponownie, nie zapomniałeś o plikach w dokumentach ??

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Daj ss. Kilkasz Ctrl + PirintScreen jak masz ten problem i otwierasz w paincie i zapisujesz. Potem dajesz na jakiś hosting i gotowe.

Opublikowano

@2UP

Kolega podał ci link do sterowników. Skorzystaj z niego i sprawdź, czy pomoże. Nie poddawaj się ;)

Usuń pliki z dokumentów - nie wiem, czy to robiłeś, bo nie napisałeś.

BFH Polska ;)

Opublikowano

jezeli wgram inne sterowniki niz mam karte to ją zjebie i mam tak samo jak pokazal kolega wyzej i nie usuwalem plikow z dokumentow/ na tej stronie co podal lasewiner jest pare downloadow a ja sie na kompie niezabardzo znam jakies inne propozycje ?

Opublikowano

@UP

Więc usuń pliki BFH z dokumentów ! To jest pierwsza i najważniejsza rzecz, którą powinieneś zrobić przy tym błędzie :) Jeśli nie pomoże, wtedy pomyślimy, co dalej.

BFH Polska ;)

Opublikowano

jezeli wgram inne sterowniki niz mam karte to ją zjebie i mam tak samo jak pokazal kolega wyzej i nie usuwalem plikow z dokumentow/ na tej stronie co podal lasewiner jest pare downloadow a ja sie na kompie niezabardzo znam jakies inne propozycje ?

Masz radeona z wersji 4x, karta nie jest zła, masz najprawdopodobniej pierwsze stery które do kart 4xxx wyszły z http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-xp.aspx Pobierasz: Catalyst Sofware Suite w wersji 13.1 czyli najnowszej, masz tam zakładkę DOWNLOAD, wybierasz pierwszą i instalujesz, potem kompa resetujesz i masz najnowsze stery. Jeżeli nie pomorze zobaczymy co dalej, jest jeszcze parę powodów które mogą powodować taki graficzny błąd.

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...