Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tibia auto

Drain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na otsie pod 8.5 i potrzebuje tibie auto jednak od paru dni zauwazylem ze strona tibiauto.net nie dziala a ja potrzebuje kod ktory na tej stronie musze wygenerowac zeby odpalic bota i tutaj mam pytanie czy ktos nie ma tego kodu pod wersje TA 1.20.1 ?;d widzialem inne kody tylko nie pod ta wersje ;d prosze o pomoc -,- ;D

Opublikowano

Witam gram na otsie pod 8.5 i potrzebuje tibie auto jednak od paru dni zauwazylem ze strona tibiauto.net nie dziala a ja potrzebuje kod ktory na tej stronie musze wygenerowac zeby odpalic bota i tutaj mam pytanie czy ktos nie ma tego kodu pod wersje TA 1.20.1 ?;d widzialem inne kody tylko nie pod ta wersje ;d prosze o pomoc -,- ;D

Po za tym jak chcesz żeby tibia auto otwierała Ci ciała na ots to musisz zmieniać nazwy itemów i kody.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Po za tym jak chcesz żeby tibia auto otwierała Ci ciała na ots to musisz zmieniać nazwy itemów i kody.

Dokładnie musisz to ustawić w Item Config czy jakoś tak tam dodajesz itemy, wpisujesz id itp.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...