Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Brak ankiet

nafson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od 22 dni pojawia mi się komunuikat

Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych dostępnych ofert w Twoim kraju.

Chociaż dobrze wiem, że moi znajomi "rozwiązują" ankiety.

Zmieniałem IP przez wtyczkę "anonymoX", logowałem się na innym internecie ( z innym adresem IP zrozumiałe ) i nic nie pomogło. Dodatkowo mogę powiedzieć, że na każdym koncie na jakim się loguje na moim PC to wyskakuje ten sam komunikat. Czy ktoś też miał taki problem ( lub ma ) i czy ktoś potrafi ten problem rozwiązać.

Jakby nie patrzeć 22 dni to jest 8844 boosty czyli 17 miejsc w garażu :(

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Cześć, mam podobny problem, a mianowicie to że nie mam tej reklamy co się link wkleja. Mam usunięta historię.

ps. jakie reklamy wypełniasz?

Opublikowano

Problem ma ten sam, dodatkowo na 2 kontach. Wygląda to na jakiś półban, bo nie mam ofert ZA DARMO (płatne zostały). Także bym prosił o wskazówki/potwierdzenie...

Opublikowano

Jeśli nie macie ofert to dostaliście bana od SP.

Jeśli chcecie się od banować wyślijcie ticket'a do SP. <- nie zawsze pomyślnie rozpatrzą

Dużo osób dostaje bany, właśnie za zmianę IP/proxy.

Opublikowano

Możecie w tej sytuacji właśnie znowu zmienić IP, lub użyć bramki proxy/ profixiera

Ban od SP jest na numer użytkownika wiec zmiana IP nic nie da. A co do wysyłania ticketów to wysłałem już 3 razy i niestety nic to nie daje.

Ten kto jeszcze ma ankiety niech korzysta póki nie dostał blokady.

Opublikowano

"Jest nam bardzo przykro, ta oferta nie będzie już nigdy dostępna!" ja mam coś takiego i i nic nie pomaga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...