Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Blue Corci

_Shank_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio słyszałem o build do ez tak zwany "Blue Ezreal" i ktoś powiedział mi że też jest dobry build "Blue Corci". Ostatnio go kupiłem i mi się podoba i gram stardandowym buildem jak kazdy adc,ale chce spróbować tym blue buildem i czy ktoś by mi go podal i powiedział czy sie opłaca rankedy nim grać czy nie. Czy tylko do 4fun. Z góry dzieki :D

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

Blue build to ; ionianskie buty, ostatni szept, duch starszego jaszczura, łezka potem ją przekształc w munamane(?), lodowa rękawica i tu masz do wyboru, ostrze zniszczonego lub ostatni szept albo krwiopijec. @Down czy ja napisałem, że w takiej kolejności się kupuje? Myślenie nie boli.

Opublikowano

Blue build to ; ionianskie buty, ostatni szept, duch starszego jaszczura, łezka potem ją przekształc w munamane(?), lodowa rękawica i tu masz do wyboru, ostrze zniszczonego lub ostatni szept albo krwiopijec.

Totalnie nie opłaca się kupować last whispera jako pierwszy item.

łezka musi być jako pierwsza, potem ten duch jaszczura, kończysz manamune, rekawica i bt lub trinity

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

blue corki niszczy system x.x jak z jim ostatnio grałem zjadł mnie na spokojnie ;c

build tak jak eza blue: iojanki ogonek muramana rękawiczka lw botrk jak potrzeba ci life steala

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Blue build to ; ionianskie buty, ostatni szept, duch starszego jaszczura, łezka potem ją przekształc w munamane(?), lodowa rękawica i tu masz do wyboru, ostrze zniszczonego lub ostatni szept albo krwiopijec. @Down czy ja napisałem, że w takiej kolejności się kupuje? Myślenie nie boli.

2x Last whisper? :D

@Top

Budujesz go tak samo jak Blue ezreala czyli Ionki, Spirit of the elder lizard, Łezka, Guantella, Muramana, Last whisper, BT/Botrk

652601399840421198520.png

Opublikowano

2x Last whisper? :D

@Top

Budujesz go tak samo jak Blue ezreala czyli Ionki, Spirit of the elder lizard, Łezka, Guantella, Muramana, Last whisper, BT/Botrk

Jeszcze nim nie grałem z takim buildem, tnie równie dobrze jak Blue Ez? :P

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

@@ co Wy chcecie od 2x last whispera? Ocelot tak budował XDD

Blue Corki wymiata, zbuduj go tak jak wyżej podali tylko łezka pierwsza.

Opublikowano

Jeszcze nim nie grałem z takim buildem, tnie równie dobrze jak Blue Ez? :P

Troszkę gorszy od Eza gdyż nie ma takiego aoe jak on, ma gorsze early po nerfach+ nie ma skilli które przenoszą onhity.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Czyli opłaca się go tak budować czy nie? Ostateczna odp.

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...