Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

napój energetyczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa jak amfetamina, zaczniesz się trząść, jakieś dziwne drgawki cię dopadną i różne spazmy jeśli pijesz po raz pierwszy

z czasem się przyzwyczaisz

ale będzie bardzo przyjemnie, także polecam

Opublikowano

To ma tyle kofeiny i innych dupereli co cola.. Prawdziwy energetyk jest pewnie drogi, w sumnie nie wiem jaki, ale słyszałem ze Monster.

Zawartość kofeiny w większości napojów energetycznych Monster wynosi ok. 10mg/oz(33.81mg/100ml)

One mają po pół litra.

A skutki uboczne? Po jednym na pewno nie będzie żadnych, za dużo nie pij bo serce ci będzie jak pompa chodziło i będziesz się szybko denerwować.

Opublikowano

kiedys wypiłem 6 TABU i poty mnie oblały, nie wiedziałem co się dzieje, łapa się trzęsła. nie polecam ;p

skpUo.png

Opublikowano

To ma tyle kofeiny i innych dupereli co cola.. Prawdziwy energetyk jest pewnie drogi, w sumnie nie wiem jaki, ale słyszałem ze Monster.

Zawartość kofeiny w większości napojów energetycznych Monster wynosi ok. 10mg/oz(33.81mg/100ml)

One mają po pół litra.

A skutki uboczne? Po jednym na pewno nie będzie żadnych, za dużo nie pij bo serce ci będzie jak pompa chodziło i będziesz się szybko denerwować.

każdy energetyk ma 32/100 i 40/100 tauryny

kwestia innych dodatków jak L-karnityna czy żeń szeń i smaku, dlatego monster jest droższy

Opublikowano

każdy energetyk ma 32/100 i 40/100 tauryny

kwestia innych dodatków jak L-karnityna czy żeń szeń i smaku, dlatego monster jest droższy

ewentualnie dochodzi do tego jeszcze kofeina duzo glukozy i kilka witaminek. Nic czego nie da się zrobić w domu :D

@TOPIC

Działa na podobnej zasadzie co np. kawa tylko, że działanie jest o wiele bardziej krótkotrwałe :>

Opublikowano

Teoretycznie nie ma zadnych działan.

Nie znam nikogo kto po wypiciu tego dostał kutkow ubocznych.

nawet w duzej ilosci...

To jest poprostu pic na wode i chwyt reklamowy

Opublikowano

po wypiciu jednego tigera myślałem że dostałem zawału serca w wieku 16 lat , pewnie za wysokie ciśnienie miałem

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Szczerze? Piłam kiedyś, zero zmian. Teraz to już nawet te dzieciaki 12-letnie to piją, więc. Chyba, że jesteś ospały to ciut pobudza, co do skutków ubocznych brak, chyba, że pijesz w dużych ilościach.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

po wypiciu jednego tigera myślałem że dostałem zawału serca w wieku 16 lat , pewnie za wysokie ciśnienie miałem

Ja piję Tigery od 12 roku życia i jeszcze nigdy nie miałem żadnego zawału serca, czy coś.

Szczerze to mi się nawet po Tigerach chce spać bardziej ^^ Ale podobno źle działa na wątrobę.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...