Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nodus i kopiowanie itemów

Qu3aZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym wiedzieć jak się leczy na jakimś cheacie,że masz 0,5Hp (pół serca) i nagle Ci rośnie a Ty osoby się leczącej cheatem nie możesz bić?

I pytanie Numer Two,jak kopiować itemy na nodusie? Słyszałem o /pgm ale jak to działa?

Daje lajki.

Opublikowano

Przepraszam pana fife bardzo, znajdujemy sie na forum Multi Player Cheats wiec precz z takimi komentami.

Co do pierwszego pytania to ta osoba pewnie uzywa freecama, jej postac stoi w miejscu a tak na prawde gracz porusza sie kilka kratek od postaci.
Wtedy nie mozna go bic i hp powoli mu sie regeneruje.

A co do drugiego pytania to niestety nie znam odpowiedzi.

Opublikowano

Odp.1; Z tego co wiem na nodusie nie można tak robić.

Odp,2; Potrzeba plugin na unregister.

A da się jakoś leczyć? Czy to tylko na WeepCrafcie?

Opublikowano

Nie popieram graczy którzy używają "wspomagaczy do gry", lepiej usuń cały ten shit i graj uczciwie.Zrobisz dobrą przysługę dla siebie oraz innych graczy.

Opublikowano

1.na wiekszasci serwerach jak nacisniesz ''left alt'' na klawiaturze to ci zatrzymuje gre,w ten sposób nie wiesz co sie teraz dzieję a nikt cie nie może też bić

2.dzialal kiedys sposob z skrzynia,czyli stawiasz skrzynie ,wkladasz jeden item ktory chcesz sklonowac, odchodzisz od skrzyni 3-4 kratki i na nodusie wlaczasz FREECAM ,a potem klikasz LPM na skrzynie i w tym samym czasie ja otwierasz,gdy zobaczysz ze skrzynia sie rozwalila to bierzesz item do swojego inwentarza no i klikasz lewym na item i prawym po eq(TO DZIALA TYLKO NA SERWERACH BEZ PLUGINA NOCHEATPLUS!!!!)

pozro

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...