Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Famas

Skorpionnd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po wprowadzeniu nowej aktualizacji mam pewien problem . Zauważyłem że Famas nie strzela tak szybko jak przed aktualizacją . Czy to tylko moje odczucie czy może Ea coś z nim zrobiło ?

Opublikowano

Umnie Famas w normie

Procesor: Intel Pentium Dual Core G840 2,8Ghz 2,8Ghz

Grafika: Nvidia GeForce GTX650 1GB DDR5

RAM: Gigabite 4GB DDR3 1333Mhz

Zasilacz: Chieftec 350W

Net: 10Mb/s

Monitor: Asus 21,5" 1920x1080

Opublikowano

I to jest właśnie jakieś dziwne jednemu dobrze drugiemu jakiej chuju muju wychodzi.

Poza tym bierzcie wszystko pod wgląd,bo nie każdy np. gra z celownikiem m145 jakby nie było to z tym celownikiem czas się wydłuża w celowaniu/przełożeniu.

Także u mnie jak się wcześniej Qbb załączało z celownikiem m145 tak teraz Mg36 dostało takiego speeda z tym celownikiem jakby broń była bez celownika.

Opublikowano

I to jest właśnie jakieś dziwne jednemu dobrze drugiemu jakiej chuju muju wychodzi.

Poza tym bierzcie wszystko pod wgląd,bo nie każdy np. gra z celownikiem m145 jakby nie było to z tym celownikiem czas się wydłuża w celowaniu/przełożeniu.

Także u mnie jak się wcześniej Qbb załączało z celownikiem m145 tak teraz Mg36 dostało takiego speeda z tym celownikiem jakby broń była bez celownika.

Polepszyli Mg36, szybciej przycelowywuje, nic więcej. Famas jest teraz mniej szybkostrzelny, i chyba ciut dłużej przymierza, nie jestem pewien. Qbb nie ruszano, to nie jest op broń. L85A2 ma ciut większy odrzut, mniej więcej jak MP5, które czasem podczas strzelania ucieka na bok. Nie wiem jak się ma sprawa ze sniperkami, nie gram reconem, ale tak patrząc na assaulta/medyka to zmieniono 3 bronie. NIektorzy moze nie odczuja roznicy, bo nie mogli baardzo ich znerfic.

Opublikowano

Między Krefdjur + Famas + Nemesis nie ma ŻADNEJ różnicy, przed i po aktualizacją. (w moim odczuciu)

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Polepszyli Mg36, szybciej przycelowywuje, nic więcej. Famas jest teraz mniej szybkostrzelny, i chyba ciut dłużej przymierza, nie jestem pewien. Qbb nie ruszano, to nie jest op broń. L85A2 ma ciut większy odrzut, mniej więcej jak MP5, które czasem podczas strzelania ucieka na bok. Nie wiem jak się ma sprawa ze sniperkami, nie gram reconem, ale tak patrząc na assaulta/medyka to zmieniono 3 bronie. NIektorzy moze nie odczuja roznicy, bo nie mogli baardzo ich znerfic.

Cóż naprawdę żałuje to co się stało z medykiem i szkoda mi broni Qbb stała się bezużyteczna.

A co do Qbb bardzo z tą bronią się zżyłem królowałem tą bronią jak nic i w kilka dni ciach i poszło się to wszystko kochać (obeznani wiedzą o czym mówię).

Niektórzy mówią,że jest Ok z Qbb,ale nie dla mnie ja to wiem już swoje w Qbb nagrałem i ładnych killów nabiłem.

I dopiero wczoraj z przykrością musiałem się bardziej przerzucić i ułożyć Mg36 i dopiero zaczynam mniej więcej odrabiać straty.

Lubiałem Qbb,bo nie miało ograniczeń raz było uniwersalne dwa nikt za Qbb nie wywalał jak to nie raz jest za mg36.

I od początku nie grałem z Qbb z nemezis tak teraz też próbowałem sprawdzić po tych zmianach zagrać z nemezis i niestety z przykrością porzucam tą broń,bo nie mam szans z innymi.

A nemezis to nie dla mnie...I qbb się zwolniło i w tej chwili to ja nie miałem w większości szans z innymi klasami to co się teraz zrobiło.

Także mg36 na obecną chwilę daje jakieś szanse do innych klas postaci.

Edit: Zdaje mi się,że ten koleś trafił w sedno tych problemów,które zgłosił na forum bf-a:

"Fix AK-47... if u aiming, dont work... is a RAMDOM

Fix weight for all MED guns.. too slow aiming

Fix Camera when walk and aim"

AIMING_3.jpg

Opublikowano

Famasa napewno nie zmienili. Celowanie jak było dobre, teraz tak dalej jest.

MG36 rzeczywiście poprawili, ale zauważyłem jeszcze że chyba M4A1 ma mniejszy odrzut po tym update i jakoś lepiej nim grać.

Opublikowano

Zwiadowca sie nie zmienił. L96a1 strzela dobrze,chyba jej poprawili zasięg.

Opublikowano

Alchemical już raczej nie powstanie,bo gdzieś nie wyrabiali na serwer.

W każdym bądź razie ja swego dopiąłem i z powrotem u mnie na szczyt wraca Qbb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...