Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wi-fi samsung galaxy s2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z wi-fi a mianowicie wogole mi sie nie chce wlaczac nie wiem co sie stalo... Normalnie dzialalo wszystko ok, wylaczylem wi fi wyszedlem na dwor wrocilem chcialem wejsc na neta probuje odpalic wi-fi a tu sie nie wlacza. Czasem sie wlacza... Ikonka na pasku jes taka jasnawo zielona jak by sie zaciela a potem znowu robi sie szara i tak wkolko... Co jest da sie to naprawic? Jak juz sie polacze z wi-fi to mi normalnie dziala.

Model: Samsung galaxy s2

Android: 4.1.2

Opublikowano

Pomoze ktos?

Probowalem wipe date, wipe partition, ustawienia fabryczne, ustawienia fabryczne z usunieciem all danych i nic :/ nadal sie nie chce wlaczyc :/

Opublikowano

Ok naprawilem do zamkniecia.

Jezeli komus cos takiego sie przytrafi to niech postara sie wlaczyc wi-fi i nic nie robic poprostu tel zablokowac i nich sam probuje sie polaczyc z routerem(wi-fi musi byc oczywiscie w zasiegu)... Ja wl wi-fi okolo 21 a o 4 bylem polaczony z wi-fi jak sie obudzilem... Potem nadal mi nie chcialo dzialac poprawnie bo mnie raz wywalilo z wi-fi ale po tym wywaleniu wszystko dzialalo tak jak trzeba wi fi sie wlaczylo tak jak trzeba. Potem sobie wl i wyl i dziala :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...