Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] keylogger.exe

HermitDevil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam napisać na informatykę keyloggera który będzie miał rozszeżenie .exe. Próbowałem już w pythonie, ale nie było końcówki .exe więc teram mam napisać w C++. Jestem zielony jeśli chodzi o C++ więc jeśli można by było to chciałbym abyście mi wytłumaczyli co i jak. Przedewszystkim nasz keylogger musi pracować w ukryciu. Z góry dziękuję.

Opublikowano
Opublikowano

Ja jak chodzilem do szkoly to ledwo co Word byl i komputery mialy 96mb ramu. ^^

A jak chcesz sie za to zabrac to sprobuj VB.NET albo AutoIT, nie pora na C++.

programista | webmaster | administrator linux

hire me!

Opublikowano

Witam. Mam napisać na informatykę keyloggera który będzie miał rozszeżenie .exe. Próbowałem już w pythonie, ale nie było końcówki .exe więc teram mam napisać w C++. Jestem zielony jeśli chodzi o C++ więc jeśli można by było to chciałbym abyście mi wytłumaczyli co i jak. Przedewszystkim nasz keylogger musi pracować w ukryciu. Z góry dziękuję.

Yhy... Nauczyciel ci kazał napisać keyloggera... Niezła wymówka.

Powiedz po prostu że chcesz dostać dobrego keyloggera a potem zaczniesz go rozsyłać znajomym...

Opublikowano

I tak jak sie nie pobawi w runpe i inne bajerki to bedzie mial detection rate +20/37

programista | webmaster | administrator linux

hire me!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...