Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odejmowanie I Dodawanie Pkt.

SlideShow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Jest taka sytuacja woda, ziemia... że gdy wygrywam rankedy dostaje +9 - 11 pkt. a gdy przegrywam -21- 29.

Pytanie jak ja mam dojść wyżej ?? To jest niemożliwe

Jak ja muszę wygrać 2 mecze żeby jednego przegrać -.-. Dopiero teraz to zauważyłem... ostatnio dość dużo wygrywałem chyba z 11 rankedów pod rząd. ale w końcu trafił mi się noob team... wygrałem mida 7/1, ale top 1/9, jungler 1/6... Ale taka sama sytuacja była przed ta serią. Niech mi to ktoś wyjaśni bo mnie kur*ica bierze

@EDIT

To ukryte elo niby pokazuje 1236 jestem silver IV

Opublikowano

To nie jest ukryte elo, ukrytego elo nie da się sprawdzić.

A co do tematu to masz albo niskie MMR, lub ukryte elo.

Nic na to nie poradzisz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

75397215021580942805805241248148012 takich tematów na forum, dlaczego dostaje mało a tracę dużo?!

jesteś słaby dlatego masz słabe MMR, dlatego tracisz dużo a dostajesz mało. przykro mi.

ukryte elo masz 1236? sama nazwa wskazuje że to elo jest ukryte więc dafuq? to o czym mówisz to jest lolking score i dla każdej dywizji i ilości punktów będzie on taki sam dla każdego gracza.

Opublikowano

Mimo że dostajesz mało pkt to twoje ukryte elo rośnie w normalnym tempie i po jakimś czasie wygrywania twoje elo wyrówna się z ligą w jakiej jesteś i zaczniesz normalnie dostawać .__.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Mimo że dostajesz mało pkt to twoje ukryte elo rośnie w normalnym tempie i po jakimś czasie wygrywania twoje elo wyrówna się z ligą w jakiej jesteś i zaczniesz normalnie dostawać .__.

-.- Skoro ma małe MMR to znaczy że więcej przegrywa niż wygrywa więc raczej mała jest szansa że jego skill diametralnie wzrośnie i nagle jego Win Ratio zwiększy się do 50%+ aby jego MMR szło w górę...

logiczne myślenie nie boli, pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...